Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Στα ημιτελικά του διπλού σκιφ ελαφρών βαρών οι Γκαϊδατζής και Παπακωνσταντίνου

Newsroom
kopilasia_olympiakoi

bet365

Στα ημιτελικά προκρίθηκαν οι Πέτρος Γκαϊδατζής και Αντώνης Παπακωνσταντίνου, οι οποίοι στην κούρσα του ρεπεσάζ του διπλού σκιφ ελαφρών βαρών της κωπηλασίας τερμάτισαν πρώτοι με χρόνο 6:39.46.

Οι Έλληνες κωπηλάτες άρπαξαν την δεύτερη ευκαιρία που τους παρουσιάστηκε στο ρεπεσάζ του διπλού σκιφ ελαφρών βαρών της κωπηλασίας και προκρίθηκαν στην ημιτελική φάση των Ολυμπιακών Αγώνων στο αγώνισμα αυτό.

Οι Πέτρος Γκαϊδατζής και Αντώνης Παπακωνσταντίνου τερμάτισαν πρώτοι στον πρώτο αγώνα ρεπεσάζ του διπλού σκιφ ελαφρών βαρών με χρόνο 6:39.46 και πήραν την πρόκριση για τα ημιτελικά του αγωνίσματος.

Η κούρσα ξεκίνησε με τα ελληνικά... κουπιά να παίρνουν τα πρωτεία στην κούρσα, τα οποία έχασαν προσωρινά από το γαλλικό πλήρωμα. Το δίδυμο Γκαϊδατζή - Παπακωνσταντίνου επανέφεραν την... τάξη στην κούρσα και πέρασαν ξανά μπροστά έως το τέλος της.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα