Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Άνετος Ντούσκος στα ημιτελικά του μονού σκιφ

Δημήτρης Μύτικας
ntoyskos

bet365

Την πρόκριση στα ημιτελικά του μονού σκιφ στην κωπηλασία πήρε ο Στέφανος Ντούσκος, τερματίζοντας στην τρίτη θέση της κούρσας του για την προημιτελική φάση του αγωνίσματος.

Όπως και στον προκριματικό γύρο έτσι και στα προημιτελικά ο Στέφανος Ντούσκος έκανε το καθήκον και πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση του μονού σκιφ της κωπηλασίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Ο Έλληνας χρυσός Ολυμπιονίκης στο Τόκιο δεν δυσκολεύτηκε καθόλου κατά τη διάρκεια της κούρσας, καθώς από πολύ νωρίς εδραιώθηκε στην πρώτη τριάδα που έδινε τα εισιτήρια για τα ημιτελικά του αγωνίσματος. Ο Γιαννιώτης αθλητής τερμάτισε τρίτος με χρόνο 6:56.68 πίσω από τον Ολλανδό Σίμον Βαν Ντορπ (6:49.96) και τον Κροάτη Νταμίρ Μαρτίν (6:53.55).

Στα τελευταία 1000 μέτρα ο Έλληνας κωπηλάτης, μάλιστα, έριξε ρυθμό εφόσον είχε... κλειδώσει την τριάδα και ένα εισιτήριο για τα ημιτελικά του αγωνίσματος. Ο ημιτελικός είναι προγραμματισμένος για την Πέμπτη (1/8) το πρωί.

Δείτε αναλυτικά τους χρόνους στην κούρσα του Ντούσκου:

κωπηλασία
@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα