Ολυμπιακοί Αγώνες 2024, Ντούσκος: «Ελπίζω στα ημιτελικά να μην έχω πρόβλημα και να πάνε όλα καλά ,δεν με ενδιαφέρει το χρώμα του μεταλλίου»

Newsroom
paris 2024

bet365

Ο Στέφανος Ντούσκος μετά την άνετη πρόκρισή του στον ημιτελικό του μονού σκιφ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού μίλησε για τους στόχους του, αλλά και στις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην κούρσα.

Ο Στέφανος Ντούσκος τερμάτισε τρίτος και πήρε με άνεση την πρόκριση στα ημιτελικά του μονού σκιφ στην κωπηλασία στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης του Τόκιο οδεύει... προς ολοταχώς για τον τελικό και μίλησε μετά την πρόκριση του για τους στόχους και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην κούρσα.
«Έχει αρκετή ζέστη σήμερα, προσπαθούμε για το καλύτερο, οι συνθήκες δεν μας βοηθούν όταν είναι τόσο κάλμα. Σήμερα, έκανα καλή κούρσα απλά από τα 1000μ μέχρι τα 1500 είχα κυματισμό από τα καταμαράν και έχασα τον ρυθμό. Γι' αυτό ο Κροάτης από την άλλη διαδρομή πέρασε. Ελπίζω στα ημιτελικά να μην έχω πρόβλημα και να πάνε όλα καλά» ανέφερε αρχικά ο Έλληνας αθλητής για την πρόκριση.

Επίσης μίλησε και την ψυχολογία του τονίζοντας ότι ελπίζει στα ημιτελικά ο οργανισμός του να του δώσει περισσότερα: «Ένιωθα καλά, η κάθε κούρσα είναι διαφορετική, ελπίζω ότι τα ημιτελικά ο οργανισμός μου θα μου δώσει περισσότερα. Θα είναι σαν τον τελικό, να είμαι συγκεντρωμένος και να ανταπεξέλθω σε οποιεσδήποτε συνθήκες».

Ακόμη αναφέρθηκε για τον υπέρτατο στόχο του που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση μεταλλίου, αδιαφορώντας για το χρώμα του:« Δεν με ενδιαφέρει το χρώμα του μεταλλίου, ένα μετάλλιο είναι ένα μετάλλιο. Πάμε βήμα βήμα, όλα στον αθλητισμό είναι απρόβλεπτα. Ελπίζω το σώμα μου να ανταποκριθεί. Να περάσω στην επόμενη φάση και στον τελικό όλα μπορούν να συμβούν.
Στον ημιτελικό θα είναι σκληρή κούρσα, ελπίζω να ανταποκριθώ καλά».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα