Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Στον τελικό του μονού σκιφ ο Ντούσκος, 4/4 η κωπηλασία

Newsroom
ntouskos_oa

bet365

Φοβερός Στέφανος Ντούσκος, προκρίθηκε στον τελικό του μονού σκιφ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού και έκανε το 4/4 για την ελληνική κωπηλασία.

Εξαιρετικός Στέφανος Ντούσκος, έκανε την κούρσα που χρειαζόταν και προκρίθηκε στον μεγάλο τελικό του μονού σκιφ ανδρών, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης του Τόκιο, έκανε την κούρσα που χρειαζόταν για να πετύχει τον στόχο της πρόκρισης και έτσι με 6:40.78 κατέκτησε την τρίτη θέση για να πάρει το μεγάλο Q και να βρεθεί στον τρίτο τελικό Ολυμπιακών Αγώνων στην καριέρα του. O Γερμανός Όλιβερ Ζάιντλερ, που είναι και το φαβορί για το χρυσό, τερμάτισε πρώτος σε 6:35.77 (!) και έκανε νέο Ολυμπιακό ρεκόρ, σβήνοντας το 6:40.45 που Ντούσκου από το 2021. Γρηγορότερα από το Ολυμπιακό ρεκόρ πήγε και ο ανεξάρτητος Γιαουχένι Ζαλάτι, με 6:39.01.

Παράλληλα, έκανε το 4/4 στις προκρίσεις σε τελικούς για την ελληνική κωπηλασία αφού πλέον όλη η ομάδα θα αγωνιστεί στους τελικούς.

O τελικός του μονού σκιφ με τον Ντούσκο είναι προγραμματισμένος για το Σάββατο 3 Αυγούστου, στις 11:30 το πρωί.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα