Ολυμπιακοί Αγώνες, Φίτσιου – Κοντού: «Είτε θα πεθαίναμε, είτε θα βγαίναμε με μετάλλιο» (vid)

Newsroom
paris 2024

bet365

Οι «χάλκινες» ολυμπιονίκες, Ζωή Φίτσιου και Μιλένα Κοντού, μετά την μεγάλη τους επιτυχία στο διπλό σκιφ ελαφρών βαρών στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι, προχώρησαν σε κάποιες δηλώσεις, τονίζοντας ότι τα έδωσαν όλα.

Οι Ζωή Φίτσιου και Μιλένα Κοντού χάρισαν στα ελληνικά «κουπιά» το 6ο Ολυμπιακό μετάλλιο στην Ιστορία της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού και μίλησαν μετά από αυτόν τον θρίαμβο, μη μπορώντας να συνειδητοποιήσουν τι κατάφεραν.

Η Ζωή Φίτσιου μίλησε για το χάλκινο μετάλλιο στην παρθενική της εμφάνιση στους Ολυμπιακούς Αγώνες: «Δεν έχουμε καταλάβει ακριβώς τι έχει συμβεί. Είμαστε πάρα πολύ ενθουσιασμένες. Όταν τερμάτισα γύρισα απλώς πίσω και είπα στη Μιλένα ‘Τι κάναμε;’ Έχουμε πολύ καλή χημεία με τη Μιλένα, ό,τι κι αν συμβαίνει το καταλαβαίνουμε κατευθείαν. Δέσαμε πολύ καλά, γιατί είναι ομαδικό το άθλημα και πρέπει να γίνεις ένα με τον παρτενέρ σου».

Η 18χρονη Μιλένα Κοντού που που επίσης ήταν η πρώτης της Ολυμπιάδα από την πλευρά της τόνισε: «Είχα κλειστό το κινητό μου, μιλούσα μόνο με τα σημαντικά άτομα για μένα. Δεν έχω λόγια, θα προσπαθήσω τώρα να το συνειδητοποιήσω. Είχαμε πει με τη ζωή πώς είτε θα πάμε για μετάλλιο, είτε θα βγούμε πεθαμένες. Είδα ότι οι Νεοζηλανδές έκαναν αλλαγές και προσπαθούσαν να φύγουν, αλλά ήταν κουρασμένες. Τα τελευταία 600 μέτρα ήταν ένα σπριντ, είτε θα πέθαινα πριν τον τερματισμό και δεν θα έβγαινα καθόλου ή θα έβγαινα με μετάλλιο».


Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα