Ολυμπιακοί Αγώνες: Καθυστερεί ο τελικός του Ντούσκου στο μονό σκιφ

Δημήτρης Μύτικας
Ολυμπιακοί Αγώνες: Καθυστερεί ο τελικός του Ντούσκου στο μονό σκιφ

bet365

Ελέω προβλημάτων στην μεταφορά των αθλητών προς την αρένα, ο τελικός του μονού σκιφ όπου θα συμμετέχει και ο Στέφανος Ντούσκος θα γίνει με μία ώρα καθυστέρηση.

Ο τελικός της κωπηλασίας στο μονό σκιφ των Ολυμπιακών Αγώνων, στον οποίο θα λάβει μέρος ο Στέφανος Ντούσκος, θα καθυστερήσει μία ώρα να διεξαχθεί, καθώς οι αθλητές ν' αντιμετωπίζουν πρόβλημα στη μεταφορά τους προς την αρένα.

Πιο συγκεκριμένα ο τελικός ήταν προγραμματισμένος για τις 11:30 ώρα Ελλάδας και μετά από επίσημη ανακοίνωση θα πραγματοποιηθεί στις 12:30 ώρα Ελλάδας.

Το πρόβλημα στην μεταφορά των αθλητών προς την αρένα προκλήθηκε εξαιτίας ενός προβλήματος στο λεωφορείο με το οποίο μεταφερόταν ο Λευκορώσος κωπηλάτης.

Σημειώνεται πως ο Έλληνας κωπηλάτης στον τελικό θέλει να υπερασπιστεί το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, όντας στην πρώτη διαδρομή του τελικού.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα