Ολυμπιακοί Αγώνες: Έμεινε από δυνάμεις και έχασε το βάθρο ο Ντούσκος

Δημήτρης Μύτικας
ntoyskos

bet365

Αν και βρέθηκε στα τελευταία 500μ της κούρσας στις θέσεις μεταλλίων, ο Στέφανος Ντούσκος είδε τις δυνάμεις του να τον εγκαταλείπουν και τερμάτισε έκτος με χρόνο 7:02.05.

Κρίμα ρε Στέφανε... Ο Έλληνας κωπηλάτης ήταν τόσο κοντά και τόσο μακριά στο βάθρο των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι. Έκανε μία πολύ καλή κούρσα στο μεγαλύτερο της μέρος, αλλά είδε τις δυνάμεις του να τον εγκαταλείπουν στα τελευταία 500μ. του τελικού στο μονό σκιφ ανδρών.

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης στο Τόκιο ξεκίνησε καλά τον τελικό όντας εντός τριάδας και μετά τα 1000μ. είχε αποκτήσει μία ικανή διαφορά από τους κωπηλάτες της 4ης και 5ης θέσης. Ο Γιαννιώτης κωπηλάτης, λίγο πριν την συμπλήρωση των 1500μ. ήταν ακόμη στην τρίτη θέση, αλλά έμοιαζε να χάνει έδαφος.

Στα τελευταία 500μ., ο Στέφανος Ντούσκος έριξε απότομα την απόδοση του γεγονός με συνέπεια να δει τους υπόλοιπους να τον προσπερνούν, χάνοντας παράλληλα την ευκαιρία να πάρει ακόμη ένα Ολυμπιακό μετάλλιο.

Το χρυσό μετάλλιο πήρε ο Γερμανός Όλιβερ Ζάιντλερ, το ασημένιο ο Γιαουχένι Ζαλάτι και το χάλκινο ο Σίμον φαν Ντορπ από την Ολλανδία.

κωπηλασία

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα