Μεταξύ Ρομπίνιο και Νεϊμάρ (vids)

Γιώργος Καραμάνος
Μεταξύ Ρομπίνιο και Νεϊμάρ (vids)

bet365

Η φάμπρικα παραγωγής ταλέντων της Σάντος έχει ήδη βρει το επόμενο αστέρι της. Στον 16χρονο επιθετικό Βίκτορ Αντράντε τοποθετήθηκε η απίστευτη ρήτρα των 50 εκατ. ευρώ.

Το προπονητικό κέντρο της Σάντος έχει όνομα και μάλιστα με μπόλικη έπαρση. Santástica Fábrica de Craques (σ.σ.: λογοπαίγνιο με το φανταστική και το Σάντος = Santastica, φάμπρικά των αστεριών) το αποκάλεσαν οι άνθρωποι της Σάντος, αλλά σα να έχουν και τα δίκια τους. Ρομίνιο, Νείμάρ, Γκάνσο έβγαλαν σε διάστημα έξι ετών και τώρα ετοιμάζονται να πουλήσουν τους δύο πρώτους και να προωθήσουν τον αντικαταστάτη του Νεϊμάρ.

Πρόκειται για τον Βίκτορ Αντράντε. Ο πιτσιρικάς είναι μόλις 16 ετών και αναμένεται να αγωνιστεί με την πρώτη ομάδα για το περιφερειακό πρωτάθλημα Παουλίστα του Σάο Πάουλο. Εμφανισιακά μοιάζει με τον Ρομπίνιο, αλλά το στιλ του ταιριάζει περισσότερο στον τρόπο που παίζει ο Νεϊμάρ. Στη Σάντος πάντως που θεωρούν πως έχει απεριόριστες δυνατότητες, έσπευσαν να τον... κλειδώσουν, τοποθετώντας του μία τεράστια ρήτρα αποδέσμευσης για την ηλικία του που αγγίζει τα 50 εκατ. ευρώ.




Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα