No Limits-Next Generation: Έρχεται 6 Ιουλίου στο Κλειστό Ολυμπιακό Στάδιο Γαλατσίου

Newsroom
g
Παρουσία αθλητών, προπονητών, εκπρόσωπο του Δήμου Γαλατσίου και συντελεστών πραγματοποιήθηκε η Συνέντευξη Τύπου του No Limits Next Generation στο φουαγιέ του Ολυμπιακού Κλειστού Σταδίου Γαλατσίου (Christmas Theater).

Η διοργανώτρια Γωγώ Μπιτάκου συγκινημένη δήλωσε πως ο ιστορικός θεσμός επέστρεψε για να μείνει και πως οι θεατές που θα προσέλθουν στο Στάδιο 6/7 θα ζήσουν θεαματικές μάχες μεταξύ σπουδαίων πρωταθλητών της νέας γενιάς από τις καλύτερες σχολές της Αθήνας και της Βόρειας Ελλάδας.

Εξήρε τα τεράστια ψυχικά αποθέματα του Giannis Fejzullai Brutal που προχωράει απρόσκοπτα αήττητος στην κατηγορία του και θα αντιμετωπίσει τον τελευταίο και πιο δύσκολο αντίπαλο της κατηγορίας τον εκπληκτικό πυγμάχο από την Καβάλα Χαρίλη Μιχαλουδη.

Απο την Μακεδονία και ο Nick Avramidis που πρόσφατα επέστρεψε από την Αμερική και θα αντιμετωπίσει τον Αλέξανδρο Τσολκα από Σαλαμινα.
Φυσικά ιδιαίτερη μνεία έγινε και στο main Fight next generation μεταξύ Στεφάνου Γκόγκου (mountain man) και Γιάννη Γιαννοπούλου που υπηρετεί στην πολεμικη αεροπορία.

Παρουσιάστηκαν όλα τα ζευγάρια και από το πρώτο μέρος και το δεύτερο και όλοι οι αθλητές από όλα τα στυλ πυγμαχία kick boxing muaythai.

ψ

Σύνθημα της διοργάνωσης θα είναι "στην αγάπη δεν χωράει βία" στηρίζοντας την Αστεροδεια για την προστασία της γυναίκας και της μητρότητας.

Την ευγνωμοσύνη της εξέφρασε και η δικηγόρος πρόεδρος της Αστεροδειας Roula Griela για την πρωτοβουλία της διοργάνωσης και των μαχητών να μπούνε μπροσταριδες στον αγώνα κατά της ενδοοικογενειακής βίας ένα φαινόμενο που έχει πάρει ανησυχητικές διαστάσεις στη χώρα μας.Μια στις τρεις γυναίκες κακοποιείται τόνισε η κα Γκριελα αναφερόμενη στα στατιστικά και επισήμανε πόσο σημαντικό είναι να τάσσονται κατά της βίας ειδικά αθλητές των πολεμικών τεχνών.

Ο αντιδήμαρχος επικοινωνίας κ.Ανδρεας Ανδρέου καλωσόρισε τη διοργάνωση στην πόλη του Γαλατσίου και εκπροσωπώντας το Δήμαρχο κ. Μαρκόπουλο εξέφρασε τη χαρά τους να γινόνται μεγάλες διοργανώσεις που προάγουν τα ιδεώδη του αθλητισμού σε συνδυασμό με σημαντικά κοινωνικά μηνύματα.

.

Ο Πρωταθλητής του boxing main fight της βραδιάς Γιάννης Fejzullai στάθηκε στο γεγονός πως δεν έχει αρνηθεί ποτέ κανένα αντίπαλο είναι αήττητος και στην πυγμαχία και 6/7 θα παίξει με το μοναδικό αθλητή που έχει μείνει της κατηγορίας τον εξαιρετικό Χαρίλη Μιχαλουδη.

Στη συνέντευξη παρευρέθηκε και ο πολύ γνωστός αγαπητός και δημοφιλής ράπερ Immune που έχει γράψει και το τραγούδι της διοργάνωσης με τίτλο στην Αγάπη δεν χωράει Βία όπως είναι το σύνθημα που θα εκπροσωπήσουν όλοι οι αθλητές και με τη σειρά του εξέφρασε τη χαρά του που θα συμπορευτεί με τους μαχητές σε ένα μήνυμα που χρειάζεται η κοινωνία σήμερα και φυσικά υπογράμμισε πόσο σημαντική είναι η έννοια της αληθινής αγάπης στις ανθρώπινες σχέσεις και να λύνονται τα προβλήματα με διάλογο σεβασμό και κατανόηση.

ψ

Η συνέντευξη ολοκληρώθηκε με την τοποθέτηση του ηθοποιού και δασκάλου αυτοάμυνας και σπαθιών Danis Nikolaidis που θα συμμετέχει στο show με μια παρουσίαση χρήσιμη σε όποιον απειληθεί με ότι αυτό συνεπάγεται.

Όλοι οι αγώνες θα είναι αφιερωμένοι στη μνήμη του Δημήτρη Παπαδογεωργάκη και πλέον τελική ευθεία για την επιστροφή της μεγαλύτερης διοργάνωσης μαχητικών αθλημάτων και ενός φαντασμαγορικού show που για πρώτη φορά θα διεξαχθεί στο καλύτερο στάδιο της χώρας.

No Limits Next Generation
6/7 Christmas Theater
20:00 show
17:00 pre game

Προπωλήση: ticketservices.gr

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα