Μετά την Θεσσαλονίκη οι Τριανταφυλλίδη και Μαναβή έγιναν «βασίλισσες» και στον Πειραιά

Newsroom
Μπιτς βόλεϊ

bet365

Το δύο στα δύο στα φετινά Masters έκαναν οι Λίζα Τριανταφυλλίδη και Δήμητρα Μαναβή, καθώς μετά το τουρνουά της Θεσσαλονίκης κατέκτησαν και αυτό του Πειραιώ επικρατώντας στον τελικό των Μπαλδώκα και Γιαννέλου με 2-0.

Δεύτερο τουρνουά masters στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα μπιτς βόλεϊ και δεύτερος τίτλος για τις Μαναβή, Τριανταφυλλίδη που μετά την Θεσσαλονίκη πανηγύρισαν και στο κατάμεστο γήπεδο στην πλατεία Κοραή στον Πειραιά.

Δήμητρα και Λίζα αντιμετώπισαν στον τελικό του PIRAEUS MASTERS, Ευανθία Μπαλδώκα, Χρυσή Γιαννέλου οι οποίες στον ημιτελικό είχαν κάνει την έκπληξη κόντρα στις Ολλανδέζες Ντάνιεκε, Φαν Ντίεπεν επικρατώντας με 2-1 (ενώ είχαν ηττηθεί εύκολα με 2-0 στον όμιλο).

Στον τελικό όμως η εμπειρία των Μαναβή, Τριανταφυλλίδη αποδείχθηκε καθοριστικός παράγοντας για να επικρατήσουν με 2-0 (21-13, 21-13) δικαιώνοντας πλήρως τον τίτλο του φαβορί.

Στο πρώτο σετ Γιαννέλου, Μπαλδώκα μπήκαν με αρκετό άγχος κι από πολύ νωρίς βρέθηκαν να κυνηγούν μεγάλες διαφορές (3-0, 9-2, 13-6) χωρίς να μπορέσουν να απειλήσουν επί της ουσίας με κάποια ανατροπή.

Στο δεύτερο σετ υπήρχε μεγαλύτερη ισορροπία με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν πόντο με πόντο μέχρι το 9-9 για να ξεφύγουν για πρώτη φορά με δυο πόντους (11-9) Δήμητρα και Λίζα και εκμεταλλευόμενες τα λάθη των αντιπάλων τους στην επίθεση η διαφορά άνοιξε στο 16-12. Ευανθία και Χρυσή μείωσαν σε 17-14, ωστόσο εκεί δέχθηκαν ένα νέο σερί 4-0 για το φινάλε του τελικού.

@Photo credits: Matthew Miller

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα