Καστίγιο: Δεν με πουλάει η Σαχτάρ!

Καστίγιο: Δεν με πουλάει η Σαχτάρ!

Καστίγιο: Δεν με πουλάει η Σαχτάρ!

bet365

Ο Νέρι Καστίγιο δεν έχει βγάλει από το μυαλό του τον Ολυμπιακό και την Ελλάδα, όμως όπως τονίζει σχετικά ο ίδιος η Σαχτάρ Ντόνετσκ με τον πουλάει!
Μπορεί ο Νέρι Καστίγιο να θέλει να ξαναπαίξει στον Ολυμπιακό, όμως η Σαχτάρ είναι αυτή που έχει το μαχαίρι αλλά και το καρπούζι στην προκειμένη περίπτωση. "Μπορούσα να αγωνιστώ αλλού, όμως ο πρόεδρος της Σαχτάρ δεν με δίνει. Έδωσαν πολλά χρήματα και έχω την εντύπωση πως για να με αφήσουν θα ζητήσουν τουλάχιστον τα ίδια λεφτά. Με άλλα λόγια δεν με πουλάνε", ισχυρίστηκε ο ίδιος.

Σχετικά με το γεγονός πως έμεινε εκτός του Μουντιάλ σχολίασε: "Η αλήθεια είναι πως με πείραξε, όμως όλα αυτά είναι μέρος του ποδοσφαίρου. Συζήτησα με τον κ. Αγκίρε και του είπα ότι είμαι σε πολύ καλή φόρμα. Όμως αυτός παίρνει τις αποφάσεις και εγώ από την μεριά μου πρέπει να σεβαστώ αυτό που αποφάσισε για μένα".

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα