Γκέινς στη θέση του Φεϊζόν

Gazzetta team
Γκέινς στη θέση του Φεϊζόν

bet365

Ο Ρις Γκέινς συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες για να αντικαταστήσει τον Μάρκους Φεϊζόν στο ρόστερ του Περιστερίου. Ο Αμερικανός γκαρντ (1.98μ.) έχει  αγωνιστεί στο ΝΒΑ με Ορλάντο, Χιούστον και Μιλγουόκι.
Ο Φεϊζόν μετά την αποδέσμευση του από το Περιστέρι συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στην ουκρανική Ντνίπρο με την ομάδα των δυτικών προαστίων να εντοπίζει τον αντικαταστάτη του στο πρόσωπο του Ρις Γκέινς. Ο Αμερικανός γκαρντ επιλέχτηκε στο Νο.15 του ντραφτ το 2003 από το Ορλάντο, έχοντας 1.8 πόντους, 1 ριμπάουντ και 1.1 ασίστ μ.ό. σε 38 παιχνίδια τη σεζόν 2003-04, πριν γίνει ανταλλαγή στο Χιούστον.

Με τη φανέλα των Ρόκετς ο Γκέινς αγωνίστηκε σε 10 παιχνίδια έχοντας 2.6 πόντους, 1.1 ριμπάουντ και 0.3 ασίστ  το 2004-05, αφού εκείνη τη χρονιά ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς. Το 2004-’05 ο Αμερικανός έπαιξε στο Μιλγουόκι έχοντας 1.4 πόντους, 0.3 ριμπάουντ και 0.4 ασίστ σε 11 παιχνίδια πριν συνεχίσει την καριέρα του στην Ευρώπη για λογαριασμό των Μπενετόν, Αρμάνι και Μπιέλα.

Φέτος ξεκίνησε τη χρονιά στο αναπτυξιακό πρωτάθλημα των ΗΠΑ (NBDL) με την Bakersfield Jam έχοντας 14.5 πόντους, 2.8 ριμπάουντ και 4 ασίστ μ.ό. σε 45 παιχνίδια. Σε περίπτωση που η πλευρά του παίκτη συμφωνήσει με το Περιστέρι στο οικονομικό, ο Γκέινς θα πάρει το δρόμο για τα δυτικά προάστια στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα