Αυτοί τον θέλουν, εκείνος μπορεί;

Αυτοί τον θέλουν, εκείνος μπορεί;

Δημήτρης Τομαράς
Αυτοί τον θέλουν, εκείνος μπορεί;

bet365

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε έχει ξαναμπεί δυναμικά στην καθημερινότητα και στις... καρδιές των παικτών και των οπαδών του Ολυμπιακού. Το ζητούμενο όμως είναι κατά πόσον είναι εφικτή η επιστροφή του Ισπανού τεχνικού στην Ελλάδα.
Τον Ερνέστο Βαλβέρδε εκτιμούν ουκ ολίγοι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού και φυσικά θα τον ήθελαν πίσω. Άλλωστε οι περισσότεροι είχαν ταθεί πέρυσι υπέρ της παραμονής του στον πάγκο των πρωταθλητών Ελλάδας. Παράλληλα τον θέλει πίσω και ο κόσμος της ομάδας, όπως το διατράνωσε στο Καραϊσκάκη στο περιθώριο του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Ωστόσο το ερώτημα που εγείρεται εύλογα είναι κατά πόσον είναι δυνατόν να γυρίσει πίσω ο Ερνέστο Βαλβέρδε. Το "μυρμήγκι" δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Βιγιαρεάλ ενώ και οι δηλώσεις του προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σωκράτη Κόκκαλη δεν ήταν και οι καλύτερες γι' εκείνον μετά το διαζύγιο των δύο πλευρών...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα