Skoda Ξάνθη για Μιτρέσκι

Gazzetta team
Skoda Ξάνθη για Μιτρέσκι

bet365

Πρόταση για εξάμηνο δανεισμό του Ιγκόρ Μιτρέσκι φέρεται να έχει κάνει η Skoda Ξάνθη, σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου στα Σκόπια.
Συγκεκριμένα, η εφημερίδα «Μακεντόνσκι Σπορ» αναφέρει ότι η Ακριτική ομάδα έχει κάνει πρόταση εξάμηνου δανεισμού στην Γερμανική Κότμπους, στην οποία ανήκει ο ποδοσφαιριστής.

Ο Ιγκόρ Μιτρέσκι είναι 31 ετών και αγωνίζεται σαν κεντρικός αμυντικός. Το συμβόλαιο του «εκπνέει» τον επόμενο Ιούνιο και μένει ελεύθερος να διαπραγματευτεί ο ίδιος την μεταγραφή του.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Σκοπιανός έχει περάσει από αρκετές ομάδες στην καριέρα του, αφού έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων στη Ρωσσική Σπαρτάκ Μόσχας, τη βελγική Γκέρμιναλ, ενώ έχει κάνει και «πέρασμα» από το Ισραήλ.
Παράλληλα, είναι διεθνής με την ΠΓΔΜ.

Η εν λόγω εφημερίδα πάντως, φιλοξενεί και δηλώσεις του ίδιου του ποδοσφαιριστή, ο οποίος επιβεβαιώνει την πρόταση από τον ακριτικό σύλλογο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα