Ικανοποίηση στη BMW

Νίκος Τσιώκος
Ικανοποίηση στη BMW
Ικανοποίηση υπάρχει στις τάξεις της Sauber με την απόφαση της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου να τη συμπεριλάβει στο γκριντ του 2010 ως τη 13η ομάδα, μετά την αποχώρηση της Toyota.

Με την αποχώρηση της Toyota από τη Formula1, η Sauber έκανε αίτηση στην Παγκόσμια Ομοσπονδία Αυτοκινήτου να μπει στο γκριντ του 2010. Τελικά, αυτή έγινε δεκτή από τη FIA, όπως ανακοίνωσε χθες, γεγονός που σκόρπισε χαμόγελα και ικανοποίηση τόσο στην ελβετική ομάδα όσο και στη BMW, που αποχώρησε από το σπορ. Αυτό παραδέχτηκε ο Μάριο Θέισεν, όπως είπε σε δηλώσεις του εκ μέρους της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας.

«Είμαστε ικανοποιημένοι που η FIA χορήγησε στην ομάδα μας τη 13η θέση στο γκριντ. Τη φέρνει σε μια δύσκολη περίοδο αβεβαιότητας για μας. Η ομάδα τώρα μπορεί να στρέψει πλήρως την προσοχή της στην προετοιμασία για την ερχόμενη σεζόν. Δεν έχουμε αμφιβολία ότι ο Πίτερ Ζάουμπερ και η ομάδα του θα δικαιολογήσουν την υποψηφιότητά τους με καλή εμφάνιση και τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο μέλλον», είπε ο Θέισεν.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!