Μένει στο NASCAR η Toyota

Νίκος Τσιώκος
Η Toyota θα μείνει στο παγκόσμιο πρωτάθλημα NASCAR, καθώς στην ιαπωνική ομάδα λένε ότι η απόφασή τους να αποχωρήσουν από τη Formula1 δεν επηρεάζει το πρόγραμμά τους, τα σχέδιά τους και το μέλλον τους στο NASCAR, όπως είπε και ο πρόεδρος ανάπτυξης αγώνων της εταιρείας, Λι Γουάιτ, ο οποίος τόνισε ότι είναι δεσμευμένοι με το NASCAR.

Πριν λίγες μέρες η Toyota ανακοίνωσε την απόφασή της να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα της Formula1, όμως στην ιαπωνική ομάδα λένε ότι αυτό δεν πρόκειται να επηρεάσει το μέλλον τους στο NASCAR, όπου και θα συνεχίσουν να αγωνίζονται. Αυτό παραδέχτηκε σε δηλώσεις του ο πρόεδρος ανάπτυξης αγώνων της εταιρείας, Λι Γουάιτ, ο οποίος είπε ότι είναι δεσμευμένοι με το NASCAR. «Αυτό δεν έχει καμία επιρροή στο πρόγραμμα του NASCAR.

Δε θα μπορούσε να επηρεάσει απολύτως το πρόγραμμά μας, τα σχέδιά μας και το μέλλον μας στο NASCAR. Παραμένουμε πλήρως δεσμευμένοι στο NASCAR και αυτό είναι πλήρως δεσμευμένο με εμάς», ανέφερε ο Γουάιτ. Έτσι, η ιαπωνική εταιρεία θα συνεχίσει στο εν λόγω πρωτάθλημα, ενώ η αντίπαλός της στη χώρα, που αποχώρησε πέρυσι από τη Formula1, η Honda, προμηθεύει με κινητήρες ομάδες στα Indy Car.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!