Δεν ήξερε, δεν ρώταγε, δεν του έλεγαν;

Δεν ήξερε, δεν ρώταγε, δεν του έλεγαν;

Γιώργος Βροντάκης

bet365

Ήταν τόσο δύσκολο να πει κάποιος από τον Ολυμπιακό στον Ζίκο, πως είχε προκριθεί η ομάδα την τελευταία διετία στο κύπελλο, ακριβώς τέτοια εποχή πέρσι και πρόπερσι, πάλι με αντίπαλο ομάδα Β΄ Εθνικής; Τον Διαγόρα και τις δύο φορές;
Κι αφού δεν ήξερε ο Ζίκο, δεν ρώταγε; Κι αν δεν ρώτησε, κάποιος γιατί δεν του είπε; Γιατί δεν του είπε ότι και τα δύο χρόνια ο Ολυμπιακός ξεκίνησε τα ματς με πολλές ρεζέρβες κι όταν είδε τα σκούρα είχε στον πάγκο ένα-δύο καλούς παίκτες, τους έριξε μέσα στο τέλος κι αυτοί τον βοήθησαν και γύρισε τα παιχνίδια και πήρε τις προκρίσεις. Κι ούτε γάτος, ούτε ζημιά. Που θέλω να καταλήξω. Ο Λουτσιάνο Γκαλέτι, που από το ματς με τον Εργοτέλη ήταν φανερό ότι τα είχε φτύσει, δεν είναι να παίζει 90 λεπτά στις Σέρρες για το κύπελλο. Τον αφήνεις στον πάγκο κι όταν δεις τα δύσκολα, τον βάζεις αλλαγή, να είναι αυτός φρέσκος, να είναι οι αντίπαλοι αμυντικοί κουρασμένοι, να σου κάνει τη διαφορά μισή ώρα και να σε βοηθήσει να ανατρέψεις το σκορ. Κι ο Έντσο Μαρέσκα το ίδιο.
Απλά πράγματα είναι. Τους βάζεις από την αρχή, είναι που είναι πτώματα, είναι φρέσκοι και οι αντίπαλοι και τους τελειώνεις.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα