Χωρίς «Aston Martin», αλλά με τύχη!

Δημήτρης Τομαράς

bet365

Φταίει ή δεν φταίει για το ατύχημα ο Νίκλας Μπέντνερ; ο Δανός επιθετικός της Άρσεναλ υποστηρίζει πως έφυγε από την πορεία του προκειμένου να αποφύγει ένα άλλο αυτοκίνητο, ωστόσο από τις πρώτες έρευνες φάνηκε πως έτρεχε υπερβολικά. Το σίγουρο είναι πως η «Aston Martin» καταστράφηκε ολοσχερώς. Ο Μπέντνερ δεν λογαριάζει τις 120.000 λίρες και τονίζει: «Είμαι τυχερός που ζω».

Τυχερός μέσα στην ατυχία του ήταν ο Νίκλας Μπέντνερ, και μπορεί η πολυτελέστατη «Aston Martin» αξίας 120.000 λίρων να καταστράφηκε, ωστόσο ο ίδιος τη γλίτωσε με μώλωπες. Ο ίδιος δεν έχει ξεπεράσει ακόμα το σοκ του ατυχήματος και τονίζει στο περιβάλλον του: «Είμαι τυχερός που ζω». Μπορεί ο ίδιος να ισχυρίζεται πως προσπάθησε να αποφύγει ένα αυτοκίνητο που ερχόταν προς το μέρος του, ωστόσο οι πρώτες έρευνες μιλούν για υπερβολή ταχύτητα. Στο σημείο του ατυχήματος η μέγιστη επιτρεπόμενη ταχύτητα είναι 112 χλμ/ώρα, όμως ο Δανός είχε ξεπεράσει τα  160 χλμ/ώρα! Κάτι τέτοιο πάντως θα τον οδηγήσει στα δικαστήρια και το πρόστιμο θα είναι τσουχτερό.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα