Βαβζίνιακ: «Εκείνος ήταν Έλληνας...»

Βαβζίνιακ: «Εκείνος ήταν Έλληνας...»

Gazzetta team

bet365

Αισιόδοξος πως θα δικαιωθεί είναι ο Γιακούμπ Βαβζίνιακ όσον αφορά την υπόθεση ντόπινγκ. Ο πρώην αμυντικός του Παναθηναϊκού ανέφερε θα νικήσει και απόρησε με την τιμωρία του Μονιάκη του ΟΦΗ με τον νεαρό άσο να τιμωρείται με έξι μήνες αποκλεισμό.

Ο Κούμπα τόνισε χαρακτηριστικά «Δέχτηκα ένα πλήγμα, αλλά θα σηκωθώ στα πόδια μου γρήγορα. Υπάρχουν πολλά θετικά σημάδια, θα δώσω μάχη και πιστεύω πως θα νικήσω. Πιστεύω πως η δικαιοσύνη θα λάμψει και θα συνεχίσω να αγωνίζομαι. Περίμενα πως στην επιτροπή εφέσεων στη χειρότερη περίπτωση η ποινή θα παρέμενε ίδια, δηλαδή τρεις μήνες. Δυστυχώς όμως τα πράγματα εξελίχθηκαν διαφορετικά. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς πριν λίγους μήνες ένας παίκτης του ΟΦΗ είχε βρεθεί θετικός σε χρήση κοκαΐνης και τιμωρήθηκε με εξάμηνο αποκλεισμό. Κανένας δεν ζήτησε να του επιβληθεί μεγαλύτερη ποινή. Εκείνος όμως ήταν Έλληνας».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα