«Μπαμ» με Κουαλιαρέλα η Νάπολι

Θοδωρής Βασίλης

bet365

Παίκτης της Νάπολι και με τη βούλα είναι ο Φάμπιο Κουαλιαρέλα. Ο Ιταλός διεθνής επιθετικός υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους "παρτενοπέι" με την Ουντινέζε να βάζει στα ταμεία της το ποσό των 16 εκατ. ευρώ και τα ολοκληρωτικά δικαίωματα του Μάουρο Ντομίτσι ο οποίος αγωνιζόταν ήδη με τη μορφή συνιδιοκτησίας. Ο Κουαλιαρέλα ο οποίος έχει γεννηθεί στη Νάπολι και είναι οπαδός της ομάδος δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του για τη μεταγραφή.


"Είμαι χαρούμενος, γιατί έγινε αυτό που ήθελα. Ένα όνειρό μου έγινε προαγματικότητα", ανέφερε ο Κουαλιαρέλα ο οποίος σημείωσε 13 τέρματα σε 36 αγώνες με τη φανέλα της Ουντινέζε. Από την πλευρά του ο τεχνικός διευθυντής της Νάπολι ανέφερε:

"Είμαι περήφανος που ο Κουαλιαρέλα έγινε πλέον παίκτης της Νάπολι. Αφήνω τους απανταχού φίλους της ομάδας να χαρούν που ο Φάμπιο θα αγωνίζεται μαζί μας. Άλλωστε όλοι ξέρουμε ότι είναι οπαδός της Νάπολι και η επιθυμία του έγινε πραγματικότητα".

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα