Συμφωνία Tech3 Yamaha με Monster

Νίκος Τσιώκος
Συμφωνία με την Monster Energy έκλεισε η Tech3 Yamaha, ώστε να χορηγήσει τις μοτοσικλέτες της ομάδας για φέτος, κάτι που συζητιόταν εδώ και αρκετό καιρό και τελικά οι δυο πλευρές έδωσαν τα χέρια και η ιαπωνική ομάδα εξασφάλισε το χορηγό της.


Η Monster έψαχνε μια καλή συμφωνία με ομάδα του Moto GP, έπειτα από την αποχώρηση της Kawasaki στην αρχή της χρονιάς και έπειτα από πολλές συζητήσεις τις τελευταίες εβδομάδες όλα κύλησαν ομαλά και ήρθε η συμφωνία ανάμεσα στις δυο πλευρές, κάτι που σκόρπισε χαμόγελα στους πάντες. «Οι Κόλιν και Τζέιμς έχουν χτίσει μια τεράστια φήμη μέσα από τις καριέρες τους και είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς αναβάτες.


Έτσι η Monster Energy είναι ικανοποιημένη που έγινε μέρος της προσπάθειάς τους σε συνεργασία με τη Yamaha Tech3 για το πρωτάθλημα 2009 Moto GP. Η Tech3 είναι ιδιαίτερα επιτυχημένη μέσα στις πίστες και είναι μία από τις κορυφαίες ομάδες και θα παρέχει μια σταθερή πλατφόρμα στη Monster Energy για την εξέλιξη και πρόοδο της φίρμας σε όλο τον κόσμο».

 


Τάδε έφη ο πρόεδρος της Monster, Μαρκ Χολ, ενώ ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Χερβ Πονχάραλ, δήλωσε αισιόδοξος ότι η συνεργασία αυτή θα είναι επιτυχημένη. «Είναι υπέροχο να συνδέεσαι με ένα τόσο μεγάλο όνομα όπως η Monster Energy, που έχει τόσο μεγάλο προφίλ και δυνατή εικόνα.


Η Monster ενδιαφέρεται πολύ να υποστηρίξει το MotoGP και είμαι σίγουρος ότι η συνεργασία μας θα αποδειχτεί επιτυχημένη. Η Yamaha του 2009 με τα Bridgestone έχει δείξει πολλά καλά στοιχεία στις δοκιμές μέχρι στιγμής. Σκοπός μας είναι να πάμε καλύτερα από το 2008 και χάρη σε αυτή την συνεργασία έχουμε ακόμη μεγαλύτερο κίνητρο».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!