«Εμφύλιος» στη Yamaha

Νίκος Τσιώκος
«Εμφύλιος»... πόλεμος έχει ξεσπάσει στην Tech3 Yamaha, αφού Κόλιν Έντουαρντς και Τζέιμς Τόσλαντ είναι στα... μαχαίρια έπειτα από την ολοκλήρωση των δοκιμών στη Μαλαισία και στη Σεπάνγκ.


Συγκεκριμένα, ο Έντουαρντς είχε κάνει κάποια σχόλια στο προσωπικό του blog στην ιστοσελίδα του Γκραν Πρι της Ιντιανάπολις για την αλλαγή των μάνατζερ στο γκαράζ της ομάδας, σχόλια που φάνηκαν να μην είναι πολύ κολακευτικά για τον Τόσλαντ, γεγονός που έφερε τους δυο αναβάτες της ομάδας σε διαμάχη.


Αυτό το παραδέχτηκε ο Αμερικανός σε δηλώσεις του λέγοντας, χαρακτηριστικά, ότι ο ομόσταυλός του δεν είναι μέσα σε αυτούς που θα έστελνε χριστουγεννιάτικη κάρτα.«Σίγουρα δεν είναι στη λίστα των ανθρώπων που θα έστελνα χριστουγεννιάτικη κάρτα. Είναι περίεργο. Δεν μιλάμε καθόλου πλέον μετά από εκείνο το συμβάν». Τα σχόλια του Έντουαρντς αναφέρονταν στην αλλαγή των μάνατζερ της ομάδας και αυτό δεν άρεσε καθόλου στον Τόσλαντ.


Παρά ταύτα, ο Έντουαρντς πιστεύει ότι με τον Γκάι Κουλόν θα τα καταφέρει πολύ καλύτερα. «Έχει μεγάλη εμπειρία. Νομίζω ότι είναι στο χώρο από τη δεκαετία του ’70. Είμαι ικανοποιημένος. Όλοι είναι χαλαροί και απλά διασκεδάζουν την οδήγηση μοτοσικλέτας».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!