Συμφώνησε με Φλουμινένσε ο Φρεντ

Θοδωρής Βασίλης

bet365

Πολύ κοντά σε μία σπουδαία μεταγραφή βρίσκεται η Φλουμινένσε. Ο σύλλογος του Ρίο Ντε Τζανέιρο έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Βραζιλιάνο επιθετικό της Λιόν, τον γνωστό μας Φρεντ, και το μοναδικό που απομένει είναι να δώσει το ΟΚ και η Λιόν.


Ο γενικός διευθυντής της Φλουμινένσε, Αλεξάντερ Φαρία, βρίσκεται στη Γαλλία όπου και συζητά με τη Λιόν για να αφήσει ελεύθερο τον ποδοσφαιριστή να επιστρέψει στην Βραζιλία. Όπως αποκάλυψε ο Φαρία, με τον παίκτη έχει υπάρξει συμφωνία.

"Σήμερα Τρίτη ολοκληρώθηκαν και οι τελευταίες λεπτομέρειες και έχουμε συμφωνία με τον παίκτη. Πλέον το μοναδικό που απομένει είναι να τον αφήσει ελεύθερο η Λιόν. Αύριο θα έχω συνάντηση με τον πρόεδρο της γαλλικής ομάδας κι ελπίζω να έχουμε ευτυχή κατάληξη", ανέφερε ο Φαρία στο επίσημο σάιτ της Φλουμινένσε.

Ο Φρεντ βρίσκεται με το ενάμιση πόδι έξω από το "Ζερλάν" και το όνομά του τον Ιανουάριο είχε ακουστεί για τον Παναθηναϊκό.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα