Φοβού τη Ford

Νίκος Τσιώκος
Την ομάδα της Ford φοβούνται στη Citroen ενόψει του δεύτερου γύρου του φετινού παγκοσμίου πρωταθλήματος ράλι, καθώς ο Σεμπαστιάν Λεμπ και ο Ντάνι Σόρντο αντιμετώπισαν πολλά προβλήματα πέρυσι και δεν κατάφεραν να τερματίσουν μέσα στους βαθμούς, ενώ η Ford έκανε... πάρτι στα χιόνια της Νορβηγίας.


Οι δυο οδηγοί της γαλλικής ομάδας έδειξαν να έχουν πρόβλημα με το χιόνι και τον πάγο και τώρα που... ετοιμάζουν βαλίτσες για τη Νορβηγία εκτός από αυτά τα δυο έχουν να φοβηθούν και την ομάδα της Ford σύμφωνα με τον Σεμπαστιάν Λεμπ.


«Η Ford θα είναι περισσότερο σαν στο σπίτι της στη Νορβηγία και θα είναι αποφασισμένοι να καλύψουν το χαμένο έδαφος. Έχω περισσότερη εμπειρία σε σχέση με το 2007, το αυτοκίνητο έχει βελτιωθεί σημαντικά και οι πρόσφατες δοκιμές μας έχουν ανεβάσει το ηθικό.

 


Δεν λέω ότι το χιόνι είναι η αγαπημένη μου επιφάνεια, αλλά είμαι έτοιμος να πετύχω ακόμη ένα κορυφαίο αποτέλεσμα για τη Citroen μετά τη νίκη στην Ιρλανδία», ανέφερε, αρχικά, ο Γάλλος, ο οποίος ελπίζει να μη χιονίσει, ώστε να έχει το πλεονέκτημα.


«Η πιο πρόσφατη εξόρμηση μας στο χιόνι και τον πάγο δεν πήγε όσο καλά περιμέναμε. Το 2007 ήταν ιδιαίτερα δύσκολο διότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια στρώση φρέσκου χιονιού και πάγου από κάτω.


Είχα σοβαρό πρόβλημα στα σημεία που άλλαζε το κράτημα και ποτέ δεν αισθάνθηκα καλά. Ελπίζω να μην χιονίσει και να οδηγήσουμε ελεύθερα πάνω σε συμπαγή πάγο. Αν είναι έτσι τα πράγματα τότε θα έχω πλεονέκτημα ξεκινώντας πρώτος».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!