Χένες: Η Μίλαν είναι τσίρκο

Θοδωρής Βασίλης

bet365

Με τα χειρότερα λόγια μίλησε ο γενικός διευθυντής της Μπάγερν Μονάχου για την κατάσταση που επικρατεί στη Μίλαν κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας στο Ντουμπάι με το ζεύγος Μπέκαμ. Κάθε λογής δημοσιογράφος περιμένει για μία φωτογραφία του Άγγλου σούπερ σταρ, αλλά και της γυναίκας του που βρίσκεται στο Ντουμπάι με συνέπεια η προετοιμασία να έχει μετετραπεί σε τσίρκο.


Την κατάσταση αυτή κατέκρινε με τα χειρότερα λόγια ο Ούλι Χένες. "Η διαφορά μεταξύ της Μπάγερν και της Μίλαν είναι ότι εμείς παίζουμε ποδόσφαιρο, ενώ η Μίλαν πιστεύει ότι βρίσκεται σε στούντιο του Hollywood", δήλωσε αρχικά ο Χένες για να συνεχίσει με τα σκληρότερα λόγια για την πολιτική των "ροσονέρι".

"Η δουλειά μου είναι να διοικήσω έναν ποδοσφαιρικό σύλλογο και όχι να κανονίσω αν θα έχει την καλύτερη σουίτα η Βικτόρια Μπέκαμ. Δεν ξέρω γιατί η Μίλαν δέχεται όλες αυτές τις απαιτήσεις. Από το σκηνικό αυτό έλειπε μόνο ο Σπίλμπεργκ".

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα