Συνεχίζεται του Τετέι

Συνεχίζεται του Τετέι

Γιώργος Βροντάκης

bet365

Το θέμα του Αλεξάντερ Τετέι δεν έχει τελειώσει για τον Ολυμπιακό καθώς οι «ερυθρόλευκοι» θα παλέψουν πολύ για να τον φέρουν στην Ελλάδα. Οι πρωταθλητές έχουν ως πρώτο στόχο τον άσο της Ρόζενμποργκ, ο οποίος θέλει να φύγει από τη Νορβηγία. Ο Ρούντι Φέλερ διώχνει τον Γκέκα από την Λεβερκούζεν και ο Ολυμπιακός ετοιμάζει κίνηση απόκτησης του.

Τα παζάρια του Ολυμπιακού με την Ρόζενμποργκ για τον Τετέι συνεχίζονται. Οι «ερυθρόλευκοι» προσφέρουν 1,5 εκατομμύριο ευρώ στην Ρόζενμποργκ για τον 24χρονο μέσο αλλά δεν επιθυμούν ποσοστό μεταπώλησης. Η Σκανδιναβική ομάδα ζητάει μερικά χρήματα παραπάνω αλλά οι πρωταθλητές δεν είναι διατεθειμένοι να ανεβάσουν και άλλο την προσφορά τους καθώς ποντάρουν στην επιθυμία του Τετέι να αγωνιστεί σε άλλον σύλλογο.

Οι Πειραιώτες ανέφεραν στον μάνατζερ του Νορβηγού με Αφρικανικές ρίζες παίκτη να στείλει το μήνυμα στην διοίκηση της Ρόζενμποργκ πως η προσφορά δεν ανεβαίνει. Πάντως, η νορβηγική ομάδα δεν έχει απαντήσει θετικά στον εκπρόσωπο του Τετέι που διαπραγματεύεται τη μεταγραφή του πελάτη του καθώς βρίσκεται στην Νορβηγία.

Η «Ρόζε» μπορεί να ζητήσει δύο εκατομμύρια ευρώ για να δώσει τα δικαιώματα του παίκτη και δεν αποκλείεται σε μια τέτοια προσφορά ο Ολυμπιακός να πίνει το ναι.


 

Φεύγει ο Γκέκας από Μπάγερ

Οσον αφορά μια άλλη περίπτωση που κοιτάει ο Ολυμπιακός είναι αυτή του Φάνη Γκέκα. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε έχει ζητήσει έναν γρήγορο επιθετικό για παρτενέρ του Ντιόγκο και ο στράικερ της Λεβερκούζεν είναι μια πολύ καλή επιλογή.

Ο διεθνής άσος δεν υπολογίζεται από τις «ασπιρίνες» και θα αποχωρήσει από τον σύλλογο όπως ανέφερε και η γερμανική εφημερίδα «Die Welt». Σύμφωνα με αυτή, ο Ρούντι Φέλερ σκοπεύει να ξεφορτωθεί τον Γκέκα και να φέρει στην θέση του τον Ντερντιγιόνγκ «Η Λεβερκούζεν δεν είναι ικανοποιημένη με τον Γκέκα και θα τον...ξεφορτωθεί. Ο πρώτος σκόρερ της Μπουντεσλίγκα το 2007 είναι στη σκιά των άλλων επιθετικών και θα πουληθεί όσο – όσο. Τα χρήματα που θα πάρει από τον Γκέκα, ο Ρούντι Φέλερ σκοπεύει να τα δώσει για την απόκτηση του 20χρονου φορ της Βασιλείας, Ντερντιγιόνγκ», 'έγραφε χαρακτηριστικά το δημοσίευμα της «Die Welt».

Κάπου εδώ μπαίνει στην μέση και ο Ολυμπιακός που έχει δείξει ενδιαφέρον για τον πρώην άσο του Παναθηναϊκού και αναμένεται να κάνει κίνηση για την απόκτηση του. Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής στο κοντινό του περιβάλλον ανέφερε για τις εξελίξεις ότι το μόνο που κάνει είναι υπομονή και περιμένει να δει τι θα γίνει.


Μικρά – μικρά από τον Τύπο

Ο Λεονάρντο του Θρασύβουλου έχει προταθεί στον Ολυμπιακό.

Πολύ καλή εικόνα για τον Ντιαλό του Πανθρακικού έχουν σχηματίσει οι «ερυθρόλευκοι».

Θέματα οικονομικής φύσεως συζήτησαν Τζόρτζεβιτς, Κοβάσεβιτς και Χρυσικόπουλος.

Με μαύρα περιβραχιόνιο θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός στο παιχνίδι με την Ξάνθη για να τιμήσει τη μνήμη του Αχιλλέα Γραμματικόπουλου.

Αύριο κυκλοφορούν τα εισιτήρια για τον αγώνα του Σαββάτου με την Ξάνθη.

«Τρελάθηκα με τον Λέτο, μεγάλη κλάση ο Ντιόγκο» ανέφερε ο Σίνισα Γκόγκιτς.

Ο πρώην κεντρικός αμυντικός του συλλόγου του Πειραιά, Ουαντού τόνισε ότι μπορεί ο Ολυμπιακός να περάσει τη Σεντ Ετιέν.

Στο στόχαστρο του Αστέρα Τρίπολης βρίσκεται ο Κώστας Μενδρινός.

Διπλή προπόνηση έχει σήμερα ο Ολυμπιακός, στις 10:30 και τις 19:00.

O Ταυλαρίδης τόνισε ότι ο Τετέι είναι σαν τον Εσιέν.

Στη μεταγραφική λίστα της Ιντερ βρίσκεται ο Ντιόγκο.

Βέβαιοι δηλώνουν στην ΠΑΕ για την παραμονή του Βαλβέρδε.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα