Καρβαλιάλ: «Αναλαμβάνω την ευθύνη»

Gazzetta team

bet365

Γνωρίζοντας για ακόμα μία φορά τις αποδοκιμασίες από τους φίλους της ομάδας, ο τεχνικός του Αστέρα Τρίπολης Κάρλος Καρβαλιάλ μιλώντας στην συνέντευξη Τύπου ανέλαβε την ευθύνη, δείχνοντας όμως πως λειτουργεί υπό καθεστώς πίεσης. Ο Φερέρα από την πλευρά του δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για τον βαθμό της ισοπαλίας.

Ο Πορτογάλος προπονητής που πλέον μόνο άνετα δεν θα πρέπει να νιώθει, μετά τα πολύ άσχημα φετινά αποτελέσματα των Αρκάδων τόνισε: «Για όλα φταίει πάντα ο προπονητής, αναλαμβάνω την ευθύνη επειδή πάντα ο προπονητής έχει ευθύνη σε ό,τι ευχάριστο ή δυσάρεστο».

Για το αγωνιστικό μέρος τόνισε. «Ήμασταν άτυχοι με τον τραυματισμό του Ζαϊρί. Στο πρώτο μέρος κάναμε δώρο την κατοχή στον αντίπαλο και στο δεύτερο είχαμε ευκαιρίες αλλά δεν τα καταφέραμε».

Ο Εμίλιο Φερέρα δήλωσε, από την πλευρά του ικανοποιημένος από τον βαθμό: «Είμαι ευχαριστημένος από τον βαθμό. Ο Αστέρας είχε μόνο μια ευκαιρία σε όλο το ματς. Με τους 11 βαθμούς που έχουμε είμαστε ευχαριστημένοι, έπαιξαν παίκτες που δεν είχαν πολύ χρόνο συμμετοχής (σ.σ. Κανωτίδης, Ρομπίνιο και Στόικος) κι αυτό είναι σημαντικό».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα