Καρβαλιάλ: «Παίζουμε ελκυστικό ποδόσφαιρο»

Καρβαλιάλ: «Παίζουμε ελκυστικό ποδόσφαιρο»

Gazzetta team

bet365

Μπορεί ο Αστέρας Τρίπολης να ηττήθηκε από την ΑΕΚ κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή, όμως σύμφωνα με τον Κάρλος Καρβαλιάλ, το συγκεκριμένο αποτέλεσμα δεν αναμένεται να επηρεάσει την ομάδα του. Ο Πορτογάλος προπονητής αναφερόμενος στην εικόνα της ομάδας του επισήμανε πως οι Αρκάδες παίζουν ελκυστικό ποδόσφαιρο και πως κόντρα στον Πανθρακικό την Κυριακή πρέπει να κερδίσουν, κάτι που οφείλουν στον κόσμο και στους μεγαλομέτοχους.

Αναλυτικά ο τεχνικός του Αστέρα που ακόμα ψάχνει το πρώτο τρίποντο εντός έδρας για την φετινή χρονιά ανέφερε: «Το αποτέλεσμα με την ΑΕΚ δεν επηρέασε την ομάδα, διότι κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι παίζοντας πολύ ελκυστικό ποδόσφαιρο. Πιστεύω ότι αυτή την περίοδο στην Ελλάδα και όσοι φίλαθλοι αναφέρονται για ελκυστικό ποδόσφαιρο, αναφέρονται σίγουρα στον Αστέρα. Αυτή είναι η δική μας αυτοπεποίθηση, των παικτών, της διοίκησης και των φιλάθλων μας. Στα αποδυτήρια όλοι είναι γνώστες της πραγματικότητας, ότι η θέση που βρίσκεται η ομάδα δεν ανταποκρίνεται στο ποδόσφαιρο που έχουμε παίξει μέχρι σήμερα. Αυτή τη στιγμή μικρολεπτόμερειες κάνουν τη διαφορά. Μερικές φορές με ευθύνη μας (λόγω έλλειψης αυτοσυγκέντρωσης), αλλά και στα τελευταία τρία παιχνίδια κάποια λάθη των διαιτητών έκαναν τη διαφορά επίσης. Θέλουμε να αναγνωρίσουμε τον τρόπο που αντέδρασαν οι ιδιοκτήτες της ομάδας κ.κ. Γιάννης Καϋμενάκης, Δημήτρης Μπάκος, μετά το παιχνίδι με την ΑΕΚ. Μας συνεχάρησαν ατομικά και ομαδικά, όλους τους παίκτες και τους προπονητές. Το εκτιμούμε όλοι πολύ αυτό, ενώ πρέπει να σας πω, πώς και οι φίλαθλοι-κάτοικοι της Τρίπολης μας έδωσαν την υποστήριξή τους κατά την διάρκεια αυτής της εβδομάδας. Το εκτιμούμε πολύ αυτό και θέλουμε να τους ανταμείψουμε την Κυριακή».

Χωρίς Ζεάν Κάρλος και Φελίσιο

Στο Κυριακάτικο ματς οι Αρκάδες θα αγωνιστούν χωρίς τους Ζεάν Κάρλος Φελίσιο, οι οποίοι δεν ξεπέρασαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και δεν θα μπορέσουν να δώσουν το παρών. Όσον αφορά την προετοιμασία συνεχίστηκε και θα ολοκληρωθεί το Σάββατο με πρωινή προπόνηση (11 π.μ.) και στην συνέχεια ο Πορτογάλος τεχνικός θα ανακοινώσει και την αποστολή.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα