Συνεχίζουν Fiat και Yamaha

Νίκος Τσιώκος
Fiat και Yamaha συμφώνησαν γι' άλλα δυο χρόνια, ώστε να πορευτούν μαζί στο Moto GP και να επαναλάβουν τις έως τώρα επιτυχίες. Σε αυτό, βέβαια, συνέβαλε και η επέκταση του συμβολαίου του Βαλεντίνο Ρόσι από την ιαπωνική ομάδα για δυο χρόνια.

Με αυτόν τον τρόπο, το όνομα Fiat Yamaha Team θα υπάρχει τουλάχιστον μέχρι και το 2010, όταν και είναι η επόμενη λήξη του συμβολαίου. Ο Μασάο Φορουσάβα, πάντως, από πλευράς του ιαπωνικού εργοστασίου τόνισε για την νέα αυτή συνεργασία ότι θα δουλέψουν πολύ για να συνεχίσουν την υπέροχη αυτή συνεργασία.


«Από καρδιάς καλωσορίζω την επέκταση της συνεργασίας με την Fiat ως κύριος χορηγός της εργοστασιακής ομάδας του Moto GP για τα επόμενα δυο χρόνια. Θα δουλέψουμε για να συνεχίσουμε την υπέροχη συνεργασία που απέφερε τον τίτλο του πρωταθλητή στην ομάδα Fiat Yamaha το 2008».


Από την πλευρά του ο αγωνιστικός διευθυντής της ομάδας, Λιν Τζάρβις, ότι παρά το γεγονός ότι είχαν μια δύσκολη χρονιά πέρυσι, η ομάδα βρήκε τον δρόμο προς την κορυφή. «Πέρυσι είχαμε μια δύσκολη χρονιά. Παρά ταύτα, όμως, η ομάδα βρήκε τον δρόμο της και κατάφερε να ανέβει στην κορυφή».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!