Μένει μέχρι… νεωτέρας ο Καρβαλιάλ

Gazzetta team
Μένει μέχρι… νεωτέρας ο Καρβαλιάλ

bet365

Η πολύ υψηλή αποζημίωση (ύψους περίπου 800.000 ευρώ) που έχουν λαμβάνειν σε περίπτωση απόλυσης «τρενάρει» προς το παρών την απομάκρυνση του Κάρλος Καρβαλιάλ από την τεχνική ηγεσία του Αστέρα Τρίπολης.

Οι δύο μεγαλομέτοχοι του αρκαδικού συλλόγου (Μπάκος και Καϋμενάκης) έχουν αποφασίσει να του δώσουν μία ακόμη ευκαιρία στα δύο εκτός έδρας παιχνίδια που ακολουθούν με Καλαμαριά (Πέμπτη για το Κύπελλο) και με ΑΕΚ (Κυριακή για το πρωτάθλημα), για να αλλάξει τη σε βάρος του εικόνα. Αν ο Πορτογάλος καταφέρει να αλλάξει την αγωνιστική συμπεριφορά και νοοτροπία του Αστέρα, αποσπώντας παράλληλα θετικά αποτελέσματα, θα «κερδίσει» κι άλλο χρόνο. Σε αντίθεση περίπτωση, θα αναζητηθεί πλέον ξεκάθαρα συμβιβαστική λύση για να φύγει.

Ηδη πάντως ακούγεται ολοένα και πιο έντονα το όνομα του Τάκη Λεμονή, αλλά κι αυτό του πρώην προπονητή της Ξάνθης, Γιάννη Ματζουράκη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα