Μαρσέλο: «Το καλύτερο Κλάσικο»

Μαρσέλο: «Το καλύτερο Κλάσικο»

bet365

Σε συνέντευξή του ο Μαρσέλο τόνισε ότι οι φίλαθλοι σε όλο τον πλανήτη θα παρακολουθήσουν το καλύτερο «Κλάσικο» όλων των εποχών και ότι ο ίδιος δε φοβάται τη μονομαχία με τον Λιονέλ Μέσι.

Ο αριστερός οπισθοφύλακας της «Βασίλισσας» διακρίνεται περισσότερο για τις επιθετικές του αρετές, παρά για την αμυντική του προσήλωση, όμως στα χέρια του Ζοσέ Μουρίνιο έχει εξελιχθεί φέτος από αχίλλειος πτέρνα της ομάδας, σε ένα σημαντικό «γρανάζι» της μηχανής του Πορτογάλου τεχνικού. Στις δηλώσεις του πριν από το μεγάλο παιχνίδι με τη Μπαρτσελόνα, ο Βραζιλιάνος είπε αρκετά ενδιαφέροντα πράγματα, όπως ότι δε φοβάται τη μονομαχία του με τον Μέσι, έκανε την... καθιερωμένη σύγκριση μεταξύ του Αργεντίνου άσου και του Κριστιάνο Ρονάλντο, ενώ υποσχέθηκε σε όλους τους φίλους του ποδοσφαίρου το καλύτερο «Κλάσικο» όλων των εποχών! Διαβάστε παρακάτω αναλυτικά τη συνέντευξή του.

・ Θα αναγκαστείς να αγωνιστείς πιο αμυντικά στο συγκεκριμένο παιχνίδι;

«Θα πρέπει γενικότερα να προσαρμοστώ στο αμυντικό παιχνίδι της Ρεάλ. Σίγουρα θα χρειαστεί να είμαι πιο προσηλωμένος στα αμυντικά μου καθήκοντα στο «Κλάσικο», όμως θα δούμε».

・ Φοβάσαι τις μονομαχίες με τον Μέσι;

«Όταν είσαι παίκτης της Ρεάλ, δε φοβάσαι κανέναν. Η Μπαρτσελόνα είναι εξίσου μεγάλη ομάδα και δεν είναι μόνο ένας παίκτης που θα πρέπει να προσέξουμε, αλλά ολόκληρο το σύνολο».

・ Οι «πρωτάρηδες» είναι προετοιμασμένοι για το «Κλάσικο»;

«Νομίζω ότι όλος ο κόσμος γνωρίζει τι σημαίνει το «Κλάσικο». Πιστεύω ότι λίγο πολύ όλοι τους κατανοούν τη σημασία αυτού του παιχνιδιού, όμως όταν μπαίνεις στο γήπεδο καταλαβαίνεις ότι αυτή είναι μία από τις σημαντικότερες στιγμές στην καριέρα σου».

・ Ο Ιτουράλδε θα είναι ο διαιτητής της αναμέτρησης...

«Δεν είναι σωστό να ασχολούμαστε από τώρα με τη διαιτησία. Του εύχομαι να τα πάει καλά».

・ Προβλέπεται κάποιος ιδιαίτερος πανηγυρισμός αν πετύχετε γκολ;

«Σίγουρα, όταν κάποιος από εμάς σκοράρει είναι μία στιγμή ευφορίας για όλη την ομάδα, όμως δεν προλαβαίνεις καν να σκεφτείς εκείνη τη στιγμή πως θα πανηγυρίσεις».

・ Ο Μουρίνιο, ως προπονητής της Ίντερ, έπαιξε πολύ αμυντικά στο «Καμ Νόου»...

«Έχουμε ακόμη τρεις ημέρες μέχρι το παιχνίδι. Θα πρέπει να περιμένουμε να ξεκινήσουμε την προετοιμασία για το παιχνίδι πρώτα και να δούμε τι έχει στο μυαλό του ο προπονητής μας».

・ Οι δύο ομάδες βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση τη δεδομένη στιγμή. Αυτό το γεγονός κάνει το «Κλασικο» πιο «σπέσιαλ»;

«Όλοι περιμένουμε με ανυπομονησία το παιχνίδι. Όλος ο κόσμος θα έχει τα μάτια του στραμένα πάνω μας και νομίζω ότι θα παρακολουθήσουν το καλύτερο «Κλάσικο» όλων των εποχών».

・ Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν έχει σκοράρει ποτέ απέναντι στη Μπαρτσελόνα...

«Προπονείται σκληρά και προετοιμάζεται κατάλληλα για το παιχνίδι. Είναι μεγάλη υπόθεση να σκοράρεις εναντίον της Μπαρτσελόνα, όμως δεν είναι το μοναδικό παιχνίδι που έχουμε να δώσουμε σε ολόκληρη τη σεζόν. Το πρωτάθλημα δεν κρίνεται μόνο από αυτό και ο Κριστιάνο τον γνωρίζει καλά».

・ Ο Βενγκέρ σας επέκρινε για τις κάρτες των Αλόνσο και Ράμος στο Άμστερνταμ...

«Όλες οι απόψεις είναι σεβαστές. Η Ρεάλ έκανε αυτό που έπρεπε στη συγκεκριμένη περίπτωση».

・ Κριστιάνο Ρονάλντο ή Μέσι;

«Ο Μέσι είναι ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής, όπως και ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Δεν γνωρίζω τον Μέσι και πιστεύω ότι ο Ρονάλντο είναι λίγο καλύτερός του, μιάς που είμαστε και φίλοι!».

 

Τελευταία Νέα