Στο «Καραϊσκάκης» παίζουν...

Στο «Καραϊσκάκης» παίζουν...

Γιώργος Βροντάκης
Στο «Καραϊσκάκης» παίζουν...

bet365

Ο Ολυμπιακός αγωνίζεται στην Κρήτη με τον Εργοτέλη (17:15, NS 2) και το Παγκρήτιο θα θυμίζει Καραϊσκάκη, αφού οι κερκίδες θα είναι «ερυθρόλευκες» από 8.000 φιλάθλους. Με ερωτηματικά η ενδεκάδα.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε φαίνεται πως δεν έχει κατασταλάξει ακόμα στο βασικό σχήμα που θα χρησιμοποιήσει έχοντας ερωτηματικά για δύο, τρεις θέσεις. Κάτω από τα γκολπόστ θα βρίσκεται ο Πάρντο, έχοντας κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Αβραάμ-Μοντέστο. Στο δεξί άκρο της άμυνας θα κινείται ο Τοροσίδης, αλλά δεν αποκλείεται και η χρησιμοποίηση του Γκαλίτσιου, ενώ το αριστερό θα καλύπτει ο Χολέμπας. Σε θέση κεντρικού χαφ δίπλα από τον Ντουντού θα βρίσκεται ένας εκ των Μοϊσές ή Γιάννη Παπαδόπουλου. Αριστερό εξτρέμ θα είναι ο Ριέρα και δεξί ή ο Φετφατζίδης ή ο Ρόμενταλ. Μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Μιραλάς και πίσω του θα κινείται ο Φουστέρ. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Νικοπολίδης, Ποτουρίδης, Πάντελιτς και Νέμεθ.

Παγκρήτιο ή αλλιώς... Καραϊσκάκη

Το Παγκρήτιο θα βαφτεί σήμερα ερυθρόλευκο, αφού φίλαθλοι του Ολυμπιακού από όλη την Κρήτη θα βρεθούν στο γήπεδο του Ηρακλείου για να υποστηρίξουν τους Πειραιώτες. Οι περίπου 8.000 φίλαθλοι θα κάνουν το Παγκρήτιο να θυμίζει... Καραϊσκάκη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα