«Δεν θα το ξεχάσω ποτέ»

«Δεν θα το ξεχάσω ποτέ»

Gazzetta team
«Δεν θα το ξεχάσω ποτέ»

bet365

Για την υποδοχή των οπαδών του Παναθηναϊκού, τη μόδα αλλά και τη μητέρα του μίλησε ο Τζιμπρίλ Σισέ. Τι είπε για τα θέματα στα οποία ρωτήθηκε ο Γάλλος στράικερ των «πρασίνων».

Αποσπάσματα από τις δηλώσεις του Γάλλου σούπερ σταρ των πρωταθλητών Ελλάδας στο «Life&Style»:

«Δεν θα ξεχάσω όσο ζω την πρώτη μέρα που φτάσαμε με το αεροπλάνο και στο Ελευθέριος Βενιζέλος είχαν μαζευτεί χιλιάδες να με καλωσορίσουν -τρομακτικό και υπέροχο μαζ. Κατάλαβα ότι είστε παθιασμένος λαός όπως κι εγώ είμαι παθιασμένος με ότι κάνω».

Αναφορικά με τη μόδα και το στυλ δήλωσε:
«Δεν αγοράζω, ούτε διαβάζω περιοδικά. Δεν ενημερώνομαι για τάσεις και προτάσεις αγοράς. Μου αρέσει η μόδα ως μορφή Τέχνης. Δεν έχω σχέση μαζί της. Δεν ακολουθώ τις προσταγές της Αγοράζω αυτό που μου αρέσει και με βολεύει. Απλώς με τα χρόνια τείνει κανείς προς το δικό του προσωπικό στυλ που σαφώς δεν έχει τίποτα να κάνει με εφήμερα τρεν».

Για το τέλος είπε:

«Θυμάμαι τη μητέρα μου να μου λέει συνέχεια:

 

«Ποτέ δεν θα τα παρατάς! Ποτέ! Όσο κι αν δυσκολέψουν τα πράγματα εσύ θα συνεχίζεις. Αυτό είναι και το μεγαλύτερο μάθημα που διδάχτηκα στη μέχρι τώρα ζωή μου», είπε ο Τζιμπρίλαρος.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα