Ανανέωσαν "Κίτρινες Σελίδες" και Ducati

Gazzetta team
Ανανέωσαν "Κίτρινες Σελίδες" και Ducati
Η Aspar Team (Paginas Amarillas Aspar) είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι θα συνεχίσει να αγωνίζεται στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MotoGP με την Ducati την επόμενη σεζόν, έχοντας δεχθεί πρόσφατα μια νέα συμφωνία στο Βρετανικό γκραν πρι στο Silverstone.
Η ισπανική ομάδα είναι πολύ ικανοποιημένη που επεκτείνει την εξαιρετική σχέση που έχει ήδη καθιερώσει με τον Ιταλό κατασκευαστή, ο οποίος έχει δώσει την πλήρη υποστήριξή του, από τότε που ξεκίνησε, στο έργο του Χόρχε Μαρτίνεθ, ιδρυτή της "Aspar". Η δέσμευση των δύο μερών εξασφάλισε ότι ο Έκτορ Μπαρμπερά ήταν σε θέση να κάνει ένα εντυπωσιακό ξεκίνημα στη σεζόν, ως νεοσύλλεκτος στην μεγάλη κατηγορία.

Η πρόσφατη ανακοίνωση, ότι ο Βαλεντίνο Ρόσι έχει υπογράψει με την Ducati, δίνει στην Aspar Team επιπλέον ικανοποίηση αλλά και κίνητρα, δεδομένου ότι η τεχνική ιδιοφυΐα του Ιταλού σούπερ σταρ, σε συνδυασμό με την εμπειρία του Φιλίπο Πρετσιόζι, δημιουργού της Ducati Desmosedici (η νικητήρια μηχανή του MotoGP 2007) μπορεί να καταστήσει ακόμη πιο ανταγωνιστικό το πακέτο.

Ο επόμενος στόχος για την Aspar Team είναι να επεκταθεί η συμφωνία με τη Ducati και στο 2012, και ο Χόρχε Μαρτίνεθ "Aspar" είναι ήδη σε διαπραγματεύσεις με τον χορηγό της ομάδας, για τη συμμετοχή και δεύτερου  αναβάτη στο πρωτάθλημα.

Χόρχε Μαρτίνεθ "Aspar":

"Είμαι πολύ χαρούμενος για την επέκταση στο συμβόλαιο με την Ducati για άλλη μια σεζόν. Από τότε που συναντήθηκαν οι πορείες μας, όλοι στο Borgo Ponigale (γενέτειρα της Ducati) έχουν δεσμευτεί πλήρως στο έργο μας, και η σχέση τους είναι υπέροχη γι 'αυτό είναι τιμή για εμάς να επεκταθεί.
Μέχρι στιγμής έχουμε  κάνει μια συμφωνία για μία ακόμη σεζόν, αλλά ο στόχος μου είναι να συνεχιστεί και το 2012 και να επεκταθούμε και σε δεύτερο αναβάτη. Οι συνομιλίες βρίσκονται σε εξέλιξη, αν πρώτα απ 'όλα πρέπει να επικεντρωθούμε στην επίτευξη χορηγίας, έτσι ώστε να μπορούμε να κάνουμε μια μακροχρόνια δέσμευση.
Πέρα από αυτό έχουμε την είδηση ότι ο Βαλεντίνο Ρόσι έχει υπογράψει για την Ducati. Η Desmosedici είναι ήδη μία από της καλύτερες μηχανές στο γκριντ, και είμαι βέβαιος ότι με τη συμβολή του θα γίνει ακόμα καλύτερο και πιο εύχρηστο. Η συνεργασία του θα μας ωφελήσει πολύ, γιατί είμαι βέβαιος ότι θα έχουμε την ίδια μοτοσικλέτα
".

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!