Στη Λίβερπουλ ο Πόουλσεν!

Gazzetta team
Στη Λίβερπουλ ο Πόουλσεν!

bet365

Η μετακίνηση του Κρίστιαν Πόουλσεν από τη Γιουβέντους στη Λίβερπουλ είναι πλέον γεγονός. Κοντά στα 6 εκατομμύρια ευρώ θα κοστίσει  στους «ρεντς» η μεταγραφή του.

Μάλιστα η Γιουβέντους εξέδωσε και επίσημη ανακοίνωση γνωστοποιώντας τη μετακίνηση του 30χρονου Δανού μέσου στην ομάδα του Ρόι Χόγκσον , μια μεταγραφή που επιβεβαιώθηκε αργότερα και από το επίσημο site της Λίβερπουλ. Όπως έγινε εξάλλου γνωστό ο Σκανδιναβός μέσος θα αγωνίζεται στη Βρετανία για τα επόμενα τρία χρόνια ενώ η μετακίνησή του θα αποφέρει κάτι λιγότερο από 6 εκατομμύρια ευρώ στα ταμεία των Τορινέζων.

Ο Πόουλσεν που αναμένεται να καλύψει το κενό του Μασεράνο στη μεσαία γραμμή, καθώς ο αργεντινός είναι πολύ πιθανό να αφήσει το Άνφιλντ για την Ιντερ ή τη Μπαρτσελόνα, είχε μεταγραφεί στη Γιουβέντους από τη Σεβίλλη το 2008, και με τα χρώματα της «Γιούβε» αγωνίστηκε 41 φορές πετυχαίνοντας 1 γκολ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα