Κλείνει στη Λίβερπουλ ο Πόουλσεν

Gazzetta team
Κλείνει στη Λίβερπουλ ο Πόουλσεν

bet365

Όπως αποκάλυψε ο μάνατζερ του Κριστιαν Πόουλσεν, ο μέχρι πρότινος παίκτης της Γιουβέντους αναμένεται να μεταγραφεί στη Λίβερπουλ με τις υπογραφές να… πέφτουν στις αρχές τις εβδομάδας.

Ο Πόουλσεν θα καλύψει το κενό του Χαβιέ Μασεράνο ο οποίος πιθανότατα θα αποχωρήσει από τους «ρεντς». Η Γιουβέντους είναι πρόθυμη να παραχωρήσει τον 30χρονο μέσο καθώς ο προπονητής των Τορινέζων, Λουίτζι Ντελ Νέρι δεν δείχνει να τον υπολογίζει στα αγωνιστικά πλάνα του για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Εξάλλου, ο νέος προπονητής της Λίβερπουλ, ο Ρόι Χόγκσον είναι μεγάλος θαυμαστής του Δανού μέσου κάτι που επιβεβαίωσε με δηλώσεις του στις αρχές της εβδομάδας,

Ο εκπρόσωπος του Πόουλσεν, Γιορν Μπόνεσεν, βρίσκεται σε επαφή με τη Λίβερπουλ για να κλείσει τη μετακίνηση του ποδοσφαιριστή και εμαφίστηκε με δηλώσεις του αισιόδοξος για την επίτευξη συμφωνίας.

«Δεν θα μας πάρει πάνω από μια εβδομάδα για να το διευθετήσουμε. Ίσως όλα να τελειώσουν στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας. Ο Κρίστιαν είναι ο άνθρωπος του Ρόι Χόγκοσν. Θα παίζει ως αμυντικό χαφ στη Λίβερπουλ. Επιστρέφω σπίτι με θετικές εντυπώσεις» τόνισε ο Μπόνεσεν αφήνοντας να εννοηθεί πως η χρυσή τομή ανάμεσα στις δύο πλευρές είναι πολύ κοντά στο να βρεθεί και ο Πόουλσεν να φορέσει τη φανέλα της Λίβερπουλ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα