Τηλεφώνημα Ζλάταν σε Μπερλουσκόνι

Γιώργος Κοντογεώργης
Τηλεφώνημα Ζλάταν σε Μπερλουσκόνι

bet365

Μεταγραφή στην Μίλαν ζήτησε με τηλεφωνημά του στον Σίλβιο Μπερλουσκόνι ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, όπως αναφέρεται σε ρεπορτάζ του ισπανικού Τύπου.
Δεν είναι η πρώτη φορά μέσα στο καλοκαίρι που το όνομα του Σουηδού επιθετικού εμπλέκεται με μετακίνηση στο «Σαν Σίρο». Αν και πέτυχε γκολ και έδωσε αρκετές ασίστ πέρυσι, στην πρώτη του σεζόν στην Μπαρσελόνα, ο «Ιμπρα» δεν δείχνει να είναι κομμάτι της μηχανής των Μπλαουγκράνα και η άφιξη του Ισπανού πιστολέρο, Νταβίδ Βίγια στο «Καμπ Νου» κάνει την κατάσταση πιο δύσκολη.

Σύμφωνα με την Corriere dello Sport αλλά και ισπανικές εφημερίδες, ο 29χρονος φορ τηλεφώνησε στον ιδιοκτήτη της Μίλαν, Σίλβιο Μπερλουσκόνι και ζήτησε να γίνει κίνηση προκειμένου να πάρει μεταγραφή στους Ροσονέρι. Παρά το γεγονός αυτό, οι επτά φορές πρωταθλητές Ευρώπης δεν έχουν τη δυνατότητα να δώσουν τα 40 εκατ. ευρώ που απαιτούνται, όμως η Μπάρτσα δεν έχει σκοπό να χαραμίσει τον Ζλάταν, αφήνοντάς τον στον πάγκο μόλις έναν χρόνο μετά την απόκτησή του. Σε κάθε περίπτωση, είναι αδύνατο για την Μίλαν να κάνει δικό της τον Ιμπραΐμοβιτς με τη μορφή δανεισμού.

*Την ίδια στιγμή, ρεπορτάζ από την Ιταλία θέλουν την Μίλαν να είναι κοντά στην απόκτηση του 22χρονου διεθνή Αργεντινού στόπερ της Βελέζ, Νίκολας Οταμέντι με τους Ροσονέρι να καταβάλουν ένα ποσό ανάμεσα από 12 και 15 εκατ. ευρώ.

*Σενάριο υπάρχει και για τον Ζιοβάνι ντος Σάντος της Τότεναμ, όμως όπως αναφέρεται, η υπόθεση θα προχωρήσει μόνο αν ελευθερωθεί θέση επιθετικού στους Ροσονέρι.

*Μπλόκο στην άφιξη του Ραφαέλ φαν ντερ Φάαρτ έχει προκαλέσει ο τραυματισμός του Κακά, καθώς ο Ολλανδός, που αποτελεί στόχο της Μίλαν, θα αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Ρίκι στο σύνολο του Ζοζέ Μουρίνιο.

*Τέλος, εκτός από τις παραπάνω περιπτώσεις αλλά και τους Λεντέσμα (Λάτσιο) και Ελάνο (Γαλατασαράι) η Μίλαν έχει στη λίστα της τον 23χρονο Γκανέζο άσο, Κέβιν Πρινς Μπόατενγκ, που ξεχώρισε στο μουντιάλ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα