«Diego Maradona 2014»

Gazzetta team
«Diego Maradona 2014»

bet365

Τη δική τους ψήφο εμπιστοσύνης στον Ντιέγκο Μαραντόνα για την επόμενη ημέρα της Αργεντινής αλλά και τις αγωνιστικές προκλήσεις της ομάδας, έδωσαν οι οπαδοί της «Αλμπισελέστε».
Χιλιάδες οπαδοί της Αργεντινής περίμεναν καρτερτικά την άφιξη της αποστολής από την Νότια Αφρική. Το αεροσκάφος που μετέφερε την αποστολή της «αλμπισελέστε» έφτασε στο αεροδρόμιο Εζέιζα του Μπουένος Άιρες, χθες το απόγευμα. Πολλοί άνθρωποι της ασφάλειας ήταν εκεί για την αποφυγή τυχών επεισοδίων.

Ωστόσο, οι ενδείξεις διαψεύστηκαν μιας και η αποστολή έτυχε αποθέωσης  με συνθήματα και χειροκροτήματα. Ένα πανό, μάλιστα, έγραφε: «Ντιέγκο 2014», δείχνοντας την στήριξη στο πρόσωπο του Ντιέγκο Μαραντόνα. Όπως ανακοινώθηκε, ο Μαραντόνα με τον πρόεδρο της αργεντίνικης ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, Χούλιο Γκροντόνα, θα έχουν συνάντηση εντός των προσεχών ημερών για να ξεκαθαρίσει το μέλλον του εκλέκτορα της Αργεντινής στον πάγκο της ομάδας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα