Ολυμπιακοί Αγώνες: Το τεράστιο ποσό που θα δώσει η Σερβία στους χρυσούς Ολυμπιονίκες στο Παρίσι

Newsroom
olympic_medals_

bet365

Ο κανονισμός για τα χρηματικά βραβεία στους αθλητές για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού εγκρίθηκε από την κυβέρνηση της Σερβία, με τα ποσά στους κατόχους μεταλλίων να είναι τεράστια.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα "meridiansport.rs" για την κατάκτηση ενός χρυσού μεταλλίου οι αθλητές θα λάβουν 200.000 ευρώ έκαστος, ασημένιου 100.000 και χάλκινου 60.000 ευρώ. Πρόκειται για τα μεγαλύτερα χρηματικά έπαθλα στην ιστορία του σερβικού αθλητισμού.

Η Σερβία θα έχει 109 αθλητές στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι το 2024. Στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, οι αθλητές της Σερβίας κατέκτησαν τρία χρυσά, ένα ασημένιο και πέντε χάλκινα μετάλλια. Στην ιαπωνική πρωτεύουσα η Σερβία έδωσε 70.000 ευρώ για χρυσό, 60.000 για αργυρό και 50.000 για χάλκινο μετάλλιο.

Σημειώνεται πως όποιος αθλητής που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες και κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο θα λάβει από την Πολιτεία 90.000 ευρώ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα