Τελετή Έναρξης Ολυμπιακών Αγώνων 2024: Ανήσυχοι οι διοργανωτές με τον καιρό

Newsroom
seine_olympics

bet365

Η Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων είναι προγραμματισμένη για το βράδυ της Παρασκευής, με τους διοργανωτές να είναι ανήσυχοι για τον καιρό που θα την... συνοδεύσει.

Όλα μοιάζουν έτοιμα στο Παρίσι για την Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων, η οποία θα λάβει χώρα στον ποταμό Σηκουάνα. Βέβαια, οι αστάθμητοι παράγοντες προκαλούν ανησυχία στους διοργανωτές λίγες ώρες πριν.

Όπως είναι γνωστό, στο Παρίσι θα γίνει κάτι πρωτόγνωρο όσον αφορά τους Ολυμπιακούς Αγώνες, με την Τελετή Έναρξης να λαμβάνει χώρα εκτός σταδίου και πιο συγκεκριμένα στον τρίτο μεγαλύτερο ποταμό της Γαλλίας.

Αυτό ενέχει αρκετά ρίσκα, καθώς αστάθμητοι παράγοντες όπως ο καιρός μπορεί να... χαλάσουν την τόσο φαντασμαγορική τελετή.

Η πρόγνωση καιρού για την Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων 2024

Σύμφωνα με την τελευταία πρόγνωση καιρού για την περιοχή του Σηκουάνα η παρουσία βροχής κατά τη διάρκεια της Τελετής Έναρξης μοιάζει πολύ πιθανή. Μάλιστα, το weather.com κάνει λόγο για 65% πιθανότητες βροχόπτωσης το βράδυ της Παρασκευής, με τα ποσοστά υγρασίας να φτάνουν το 85%.

Σίγουρα αυτό δημιουργεί πολλά σύννεφα στα κεφάλια των διοργανωτών, ωστόσο ένα από τα καλά της πρόγνωσης του καιρού αφορά τον αέρα ο οποίος θα είναι σε χαμηλά επίπεδα και δεν θα εμποδίσει την... παρέλαση από τις βάρκες στον ποταμό Σηκουάνα.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα