Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Καταγγελίες μελών της Μεγάλης Βρετανίας για έλλειψη φαγητού

Newsroom
megali_bretania

bet365

Δεν έχουν προλάβει να ξεκινήσουν οι Ολυμπιακοί Αγώνες και το... κύμα ανασφάλειας παίρνει ανησυχητικές διαστάσεις!

Μετά, λοιπόν, τις καταγγελίες των μελών της Ολυμπιακής ομάδας ποδοσφαίρου της Αργεντινής για την κλοπή πολύτιμων αντικειμένων από την τσάντα του Τιάγκο Αλμάδα, το περιστατικό με τον Ζίκο, ήρθε η σειρά της βρετανικής αποστολής να εκφράσει τη δυσαρέσκειά της για την έλλειψη τροφής και την κακή ποιότητα του φαγητού που προσφέρεται στο Ολυμπιακό Χωριό!

Στα προημιτελικά του μονού σκιφ ο Στέφανος Ντούσκος (vid)

Οι Βρετανοί, μάλιστα, αποκάλυψαν πώς αναγκάστηκαν να φέρουν δικό τους σεφ για να καλύψει τις επιπλέον ανάγκες που παρουσιάζονται τόσο από τη μεριά των αθλητών, όσο και των υπολοίπων μελών της Ολυμπιακής τους ομάδας.

«Σε ορισμένα γεύματα δεν υπάρχει επαρκής ποσότητα: αυγά, κοτόπουλο και σε ορισμένους υδατάνθρακες. Χρειάζεται ριζική βελτίωση. Στους αθλητές σερβίρουν ωμό κρέας», δήλωσε ο Άντι Άνσον, διευθύνων σύμβουλος της Βρετανικής Ολυμπιακής Επιτροπής.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα