Ολυμπιακοί αγώνες 2024: Ο Τζιανμάρκο Ταμπέρι έχασε τη βέρα του στον Σηκουάνα κατά την τελετή έναρξης (vid)

Newsroom
pari

bet365

Ο Τζιανμάρκο Ταμπέρι έχασε τη βέρα του στον Σηκουάνα κατά τη διάρκεια της εντυπωσιακής τελετής έναρξης των Ολυμπιακών αγώνων του Παρισιού.

Κατά την Τελετή Έναρξης μπορεί σίγουρα να συμβούν πολλά απρόοπτα, όμως το να χάσεις τη βέρα σου στον στον Σηκουάνα σίγουρα δεν ήταν από τα αναμενόμενα.

Ο ολυμπιονίκης του Τόκιο 2020 στο άλμα εις ύψος Τζιανμάρκο Ταμπέρι έχασε τη βέρα του, καθώς αυτή του γλίστρησε στον Σηκουάνα κατά τη διάρκεια της Τελετής Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων 2024, η οποία έγινε υπό καταρρακτώδη βροχή.

Ο πρωταθλητής Ευρώπης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής κράτησε την ιταλική σημαία ψηλά μαζί με την τρεις φορές Ολυμπιονίκη Αριάνα Ερίγκο, καθώς τα σκάφη κάθε χώρας κατέπλεαν τον Σηκουάνα το βράδυ της Παρασκευής (26/07), με φόντο την εκπληκτική παρισινή αρχιτεκτονική και τη δυνατή βροχή, ο αθλητής έχασε ένα πολύτιμο κειμήλιο του.

Οι καιρικές συνθήκες είναι αυτές που κόστισαν στον 32χρονο αθλητή τη βέρα του, αφού γλίστρησε από το δάχτυλό του και έπεσε στο ποτάμι του Παρισιού.

Ο Ιταλός αθλητής έπεσε θύμα των κακών καιρικών συνθηκών και μπορεί να έγινε πρωτοσέλιδο στους Αγώνες του Τόκιο 2020, αφού μοιράστηκε το χρυσό μετάλλιο στο άλμα εις ύψος, αλλά τώρα έχει γίνει Viral για άλλο λόγο.

Η ιταλική ολυμπιακή αποστολή μάλιστα «πείραξε» τον πρωταθλητή του άλματος εις ύψος, σύμφωνα με το «Eurosport Italy», με σχόλια όπως «τώρα τι θα πεις στη γυναίκα σου;».


Επιμέλεια: Μάρθα Χωριανοπούλου

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα