Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας: «Πρέπει να κάνουμε πολύ περισσότερα ως Πολιτεία αν θέλουμε να επενδύσουμε στον αθλητισμό»

Newsroom
nikos xristodoulidis
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απευθυνόμενος σε Κύπριους αθλητές σε δεξίωση το Σάββατο στην οικία του Πρέσβη της Κύπρου στο Παρίσι, έδωσε την υπόσχεση ότι η Πολιτεία θα αναβαθμίσει τον αθλητισμό στην Κύπρο.

Σε δεξίωση το Σάββατο στην οικία του Πρέσβη της Κύπρου στο Παρίσι, όπου διεξάγονται οι Ολυμπιακοί Αγώνες, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απευθυνόμενος σε Κύπριους αθλητές υποσχέθηκε ότι η Πολιτεία θα αναβαθμίσει τον αθλητισμό στην Κύπρο.

Αναλυτικά μέρος των δηλώσεων του:

«Ξέρω ότι πρέπει να κάνουμε πολύ περισσότερα ως Πολιτεία αν θέλουμε να επενδύσουμε στον αθλητισμό – και θέλουμε να το κάνουμε – ειδικότερα όσον αφορά τις υποδομές, βλέποντας γενικότερα τις ευκαιρίες σε υποδομές που έχουν οι αθλητές σε άλλες χώρες. Συγχαρητήρια που είστε εδώ, είμαστε υπερήφανοι για σας. Δεν πρέπει να σας θυμόμαστε μόνο όταν έχουμε Ολυμπιακούς Αγώνες. Πρέπει να σας θυμόμαστε ως Πολιτεία κάθε μέρα»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα