Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο Καραλής έκανε unboxing τα δώρα των διοργανωτών στους αθλητές (vid)

Newsroom
karalisss

bet365

Ο Εμμανουήλ Καραλής έκανε μέσω Tik Tok ένα Unboxing βίντεο για να δείξει στους διαδικτυακούς του φίλους τα πλούσια δώρα που έλαβαν οι αθλητές στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Ο Εμμανουήλ Καραλής είναι γνωστό ότι τα πάει πολύ καλά με τα social media και διατηρεί λογαριασμό σχεδόν σε όλα τα μέσα. Σε πολλά του βίντεο μας δείχνει την καθημερινότητα του ως αθλητής και ανεβάζει βίντεο με τις τάσεις που γίνονται viral στα social.

Σε ένα τελευταίο βίντεο μέσα από το δωμάτιο του στο Ολυμπιακό χωριό των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού, κάνει ένα βίντεο unboxing με τα δώρα που πήραν όλοι οι αθλητές των αγώνων, με ένα πανάκριβο κινητό και ένα... ακατάλληλο!

Οι διοργανωτές ήταν ιδιαίτερα γενναιόδωροι με το δώρο που έκαναν στους αθλητές που προκρίθηκαν στην κορυφαία αθλητική διοργάνωση και μέσα στο kit υπήρχε δώρο αξίας 2.000 ευρώ!

Πρόκειται για το πιο πολυσυζητημένο δώρο της διοργάνωσης της γαλλικής πρωτεύουσας, ένα χρυσό κινητό, limited edition, που δόθηκε σε όλους τους αθλητές. Το κινητό (όχι ακριβώς το ίδιο με αυτό που δόθηκε) μπορεί κάποιος να το αγοράσει με την τιμή του να ξεκινάει από 745 ευρώ και να φτάνει έως και 2.000 ευρώ.

Αναλυτικά το kit περιλάμβανε:

  1. Έναν ταξιδιωτικό οδηγό του Παρισιού
  2. Έναν μπουκάλι - θερμός
  3. Ένα πλαστικό παγούρι
  4. Ένα νεσεσέρ που περιλάμβανε όλα τα είδη υγιεινής
  5. Ένα συλλεκτικό κινητό με το σήμα των Ολυμπιακών Αγώνων
  6. (και κάτι που δεν έδειξε στο βίντεο ο Έλληνας αθλητής γιατί το έκρινε ακατάλληλο!)
@flymanolofly Το unboxing το σωστο 🤪 #olympics #paris2024 #flymanolofly ♬ Yacht Club - MusicBox

Επιμέλεια: Μάρθα Χωριανοπούλου

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα