Ολυμπιακοί αγώνες 2024: Ευχαριστίες της ΚΟΕ στον πρόεδρο της Δημοκρατίας

Newsroom
xristodoulidis_koe
Ευχαριστήρια ανακοίνωση εξέδωσε η ΚΟΕ εκφράζοντας την εκτίμησή της στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη, για την παρουσία του στο πλευρό της Κυπριακής αποστολής στους Ολυμπιακούς αγώνες.

Ο Νίκος Χριστοδουλίδης και η «πρώτη Κυρία» Φιλίππα Χριστοδουλίδη δήλωσαν παρών από την πρώτη η μέρα στο πλευρό των Κύπριων αθλητών, η οποίοι αγωνίζονται στους Ολυμπιακούς αγώνες του Παρισίου.

Η ανακοίνωση της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής:

«Η Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή ευχαριστεί θερμά τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδης και την πρώτη Κυρία Philippa Karsera Christodoulides, καθώς και την ΥΠΑΝ κ. Athena Michaelidou, για την επίσκεψη τους στο Παρίσι και την στήριξη και ώθηση που έδωσαν στους αθλητές και αθλήτριες της. Ιδιαιτέρως σημαντική για όλη την ομάδα ήταν η παρουσία της Πολιτείας στο Ολυμπιακό Χωριό.
H ομάδα μας παλεύει γενναία αυτές τις ημέρες στο Παρίσι και στη Μασσαλία, για να σηκώσει ψηλά τη σημαία της Κύπρου μας ανάμεσα στις μεγαλύτερες χώρες του κόσμου που βρίσκονται στο #Paris2024 με πολυπληθείς αποστολές. Η στήριξη και συμπαράσταση της Πολιτείας, όπως εκφράστηκε και μέσω της επίσκεψης του Πρόεδρου της Δημοκρατίας, είναι πολύτιμη».

@Photo credits: Cyprus Olympic Committee

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα