Πρόκριση με walkover ο Βαβρίνκα

Gazzetta team
Πρόκριση με walkover ο Βαβρίνκα

bet365

Χωρίς αγώνα πέρασε στην οκτάδα του Monte Carlo Masters ο Σταν Βαβρίνκα, αφού ο Νικολάς Αλμάγρο απέσυρε λόγω τραυματισμού τη συμμετοχή του.

Βγήκε, λοιπόν, το πρώτο ζευγάρι των προημιτελικών της διοργάνωσης και θα είναι αυτό ανάμεσα στον 29χρονο Ελβετό και τον Μίλος Ράονιτς. Ο 23χρονος Καναδός (Νο.8 του ταμπλό) έκανε επιβλητική εμφάνιση κόντρα στον Τόμι Ρομπρέδο (Νο.11) και πήρε τη νίκη με 6-4, 6-3.

Το εισιτήριο για τη φάση των "8" πήρε και ο Τζο Γουίλφριντ Τσονγκά (Νο.9) σε βάρος ενός νευρικού (όπως πάντα) Φάμπιο Φονίνι (Νο.10). Όλα ξεκίνησαν περίφημα για τον 27χρονο Ιταλό, καθώς πήρε το προβάδισμα στα σετ και έδειχνε ικανός να να αφήσει έξω τον ντεφορμέ Γάλλο. Τα νεύρα, όμως, κυρίευσαν για άλλη μια φορά τον εκρηκτικό τενίστα, που τα έβαλε με όλους και με όλα. Τους κριτές, τον umpire, το box του και τελικά πέταξε λευκή πετσέτα στο καθοριστικό σετ, κερδίζοντας μόλις τέσσερις πόντους! Μέσα σε όλα αντιμετώπισε και πρόβλημα στον προσαγωγό...

Έτσι ο Τσονγκά, που κλείνει σήμερα τα 29, κέρασε... πίκρα τον Φάμπιο με 5-7, 6-3, 6-0 και περιμένει τώρα Ρότζερ Φέντερερ ή Λούκας Ροσόλ. Όσο για τον Φονίνι; Έφυγε μέσα σε αποδοκιμασίες από το κορτ, αφού ο κόσμος δεν συγχώρεσε το γεγονός ότι παραδόθηκε αμαχητί στον Τσονγκά στο τρίτο σετ. Προσθέστε, βέβαια, και την... επίθεση στις ρακέτες του σε όλη τη διάρκεια του ματς!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα