Πρεβολαράκη: Ένα βήμα πιο κοντά στην Ολυμπιακή πρόκριση

Η Μαρία Πρεβολαράκη σε αγώνα

bet365

Πιο κοντά στους τέταρτους Ολυμπιακούς της καριέρας της βρίσκεται η Μαρία Πρεβολαράκη.

Η πρωταθλήτρια της πάλης, Μαρία Πρεβολαράκη, αγωνίζεται για ένα από τα τρία τελευταία Ολυμπιακά εισιτήρια για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού στην κατηγορία της, στο πρωτάθλημα της τελευταίας ευκαιρίας για το Παρίσι.

Η Ελληνίδα έχει ξεκινήσει τους αγώνες της στο προ-Ολυμπιακό τουρνουά της Κωνσταντινούπολης και βρίσκεται πλέον δύο νίκες μακριά από το να τσεκάρει τη θέση της για την ελληνική αποστολή στην Πόλη του Φωτός.

Η Πρεβολαράκη ξεκίνησε με αντίπαλο την Καναδή Κάρλα Λορένα Γκοντίνεζ Γκονζάλες και μετά από σκληρό αγώνα, πήρε τη νίκη με 6-5. Έτσι, προκρίθηκε στον γύρο των «8» όπου θα αντιμετωπίσει την 24χρονη Κουλάν Μπατκουγιάγκ, δευτεραθλήτρια κόσμου το 2022 που παλεύει για την παρθενική της πρόκριση σε Ολυμπιακούς. Αν η έμπειρη Πρεβολαράκη νικήσει, τότε θα πάει απευθείας στους ημιτελικούς που δίνουν και τα Ολυμπιακά εισιτήρια. Αν νικήσει, θα έχει κλείσει θέση για Παρίσι και θα παλέψει στον τελικό της διοργάνωσης, αν ηττηθεί θα αγωνιστεί με την ηττημένη του δεύτερου ημιτελικού για το ένα εισιτήριο που απομένει και το χάλκινο.

Αν η Πρεβολαράκη τα καταφέρει τότε θα βρεθεί για τέταρτη φορά σε Ολυμπιακούς Αγώνες.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα