Ολυμπιακοί Αγώνες, Κουρουγκλίεβ: «Το μυαλό μου είναι να πάρω το μετάλλιο για την Ελλάδα» (vid)

Newsroom
Dauren Kurugliev

bet365

Ο Ντουαρέν Κουρουγκλίεβ προχώρησε σε κάποιες δηλώσεις μετά την νίκη του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού επί του Αυστραλού Αλεξάντερ Λόρενς και σε αυτές φάνηκε αποφασισμένος για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου.

Ο Ντουαρέν Κουρουγκλίεβ χρειάστηκε μόνο 97 δευτερόλεπτα για να νικήσει τον Αυστραλό, Αλεξάντερ Λόρενς και να βρεθεί στον αγώνα για το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία των 86κ. ελευθέρας πάλης στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Ο 32χρονος αθλητής μετά τη νίκη του τόνισε μεταξύ άλλων ότι στο μυαλό του έχει μόνο την κατάκτηση μεταλλίου για την Ελλάδα: «Tο μυαλό μου είναι να πάρω το μετάλλιο για την Ελλάδα. Το ταπί είναι ταπί, κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να συμβεί».

Ακόμη μίλησε και για τον αντίπαλο στον τελικό των ρεπεσάζ που είναι ο Άμινε από το Σαν Μαρίνο και είναι δις πρωταθλητής: «Δεν θα χαλαρώσω, μέχρι το βράδυ έχουμε χρόνο, θα φάω, θα ξεκουραστώ και ό,τι δυνατότητα έχω θα τη δώσω στον τελευταίο αυτό αγώνα».

Να θυμίσουμε πως αν ο Κουρουγκλίεβ καταφέρει να κερδίσει τον Άμινε στα ρεπεσάζ τότε θα φέρει στην ελληνική αποστολή το όγδοο μετάλλιο.

Επιμέλεια: Μάρθα Χωριανοπούλου

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα