Eτοιμο το νέο Jeep Cherokee (pics)

Πέτρος Πιτσίνης
Eτοιμο το νέο Jeep Cherokee (pics)
Αλλαγή φρουράς για το Άγιο Δισκοπότηρο των τετρακίνητων οχημάτων. Το Jeep Cherokee αποτελεί το πιο αναγνωρίσιμο όνομα παγκοσμίως στην κατηγορία των μεσαίων SUV και έφτασε πλέον η ώρα για το μοντέλο της επόμενης γενιάς.

Η αμερικανική μάρκα, που ανήκει πλέον στον όμιλο της Fiat, μιλά για ένα ολοκαίνουριο αυτοκίνητο «χωρίς συμβιβασμούς». Μέσα σε αυτό το πλαίσιο βελτιώθηκαν οι χώροι για επιβάτες και αποσκευές, ενώ αποκτά το αυτοκίνητο ανετότερη συμπεριφορά στην άσφαλτο. Παράλληλα διατηρεί τις εξαιρετικές δυνατότητές του στο χώμα.

Εξίσου σημαντική είναι η διαβεβαίωση του εργοστασίου, ότι η νέα γενιά κινητήρων που θα τοποθετείται στο επόμενο Cherokee, θα καταναλώνει 45% λιγότερα καύσιμα σε σύγκριση με το σημερινό μοντέλο!

Το νέο Jeep Cherokee θα διαθέτει εκτός των άλλων εντελώς διαφορετικό ντιζάιν με έμφαση στην ευρυχωρία και στην αεροδυναμικότητα. Τα επίσημα αποκαλυπτήρια του αυτοκινήτου θα γίνουν τον Μάρτιο στη Διεθνή Έκθεση της Νέας Υόρκης και θα κατασκευάζεται στο Οχάιο των ΗΠΑ.

Οι πωλήσεις του Jeep Cherokee της επόμενης γενιάς θα ξεκινήσουν το τελευταίο τετράμηνο του 2013 στη Βόρεια Αμερική και το 2014 θα περάσει τον Ατλαντικό, για να το υποδεχθούμε στην Ευρώπη.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!