Πινγκ - πονγκ: Στον «αέρα» το 1ο επεισόδιο της σειράς ντοκιμαντέρ για την ιστορία του αθλήματος στην Ελλάδα

Επιμέλεια: Newsroom
xristodoulatos_ethniki_taxidi

bet365

Μία σειρά ντοκιμαντέρ για την ιστορία του πινγκ πονγκ στην Ελλάδα βρίσκεται στον «αέρα» του διαδικτύου.

Με βοήθεια της ομοσπονδίας επιτραπέζιας αντισφαίρισης βρίσκεται στον «αέρα» μία σειρά ντοκιμαντέρ για την ιστορία του αθλήματος στην Ελλάδα. Το πρώτο επεισόδιο έκανε πρεμιέρα την Παρασκευή 16 Αυγούστου.

Τα ντοκιμαντέρ φέρουν τον τίτλο «Οι δικές μας Ιστορίες», τα επιμελήθηκε, τα ετοίμασε και τα παρουσιάζει το κανάλι gre78.tv στο youtube. Το συγκεκριμένο κανάλι λειτουργεί ο Όμιλος KOUSgroup, μεγάλος χορηγός της ομοσπονδίας επιτραπέζιας αντισφαίρισης στο κομμάτι της WEB TV.

«Μία ακόμα σειρά ντοκιμαντέρ πάνω στην ιστορία της επιτραπέζιας αντισφαίρισης στην Ελλάδα βρίσκεται στον «αέρα» του διαδικτύου. Έχει αρχίσει να προβάλλεται από το βράδυ της Παρασκευής 16/08/2024 και θα έχει συνέχεια σε τακτά χρονικά διαστήματα, με σκοπό να δώσει μία εικόνα για τη σταδιακή ανάπτυξη του αθλήματος από τη μεταπολεμική περίοδο κι έπειτα.

Τα ντοκιμαντέρ φέρουν τον τίτλο «Οι δικές μας Ιστορίες», τα επιμελήθηκε, τα ετοίμασε και τα παρουσιάζει το κανάλι gre78.tv στο youtube, το οποίο λειτουργεί ο Όμιλος KOUSgroup, μεγάλος χορηγός της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. στο κομμάτι της WEB TV. Γρήγορα μετά από την έναρξη στις απευθείας μεταδόσεις κορυφαίων διασυλλογικών αγώνων τον Δεκέμβριο του 2023, το κανάλι ενδιαφέρθηκε να βοηθήσει στη διάδοση του αθλήματος μέσα κι από άλλα θέματα με εικόνα.

Έτσι, σε συνεννόηση με την Ε.Φ.Ο.Επ.Ά. αποφάσισε να αξιοποιήσει περαιτέρω ένα μεγάλο υλικό από τις επαφές, που είχαν γίνει τα τελευταία χρόνια με παλιούς πρωταθλητές και όχι μόνο, στην προετοιμασία βίντεο για την ομοσπονδία. Μεγάλες μορφές της επιτραπέζιας αντισφαίρισης, προπονητές ή και παράγοντες αναφέρουν στην κάμερα εμπειρίες από το μακρινό ή το πιο κοντινό παρελθόν και τα ντοκιμαντέρ αποτελούν ένα εξαιρετικό «δέσιμο» στη συλλογή τέτοιων αφηγήσεων με την παράθεση ιστορικών στοιχείων.

Ένα εξαιρετικά δουλεμένο βίντεο, που συνδέει ιστορικά στοιχεία με πολλές φωτογραφίες της εποχής, με αναμνήσεις παλιών αθλητών και προκαλεί συγκίνηση! Σε αυτό εμφανίζονται οι Χρήστος Χριστοδουλάτος, Σταύρος Πλακαντωνάκης, Σπήλιος Γιαννακόπουλος, Αιμιλία Σκριβάνου, Σοφία Λιάκου και Νίκος Φιλιππακόπουλος. Οι δηλώσεις τους παρουσιάζονται και με υπότιτλους σε πολλές γλώσσες, όπως θα κάνει σε κάθε επεισόδιο το κανάλι Gre78.tv.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα